Buzz

«Fast & Furious 6»: νέο τρέιλερ τούρμπο

στα 10

Αναμέτρηση δύο συμμοριών «αυτοκινητιστικού πολέμου» θα είναι το 6ο μέρος της σειράς ταινιών και το καινούριο τρέιλερ μυρίζει καμένο λάστιχο και εκδίκηση.

«Fast & Furious 6»: νέο τρέιλερ τούρμπο

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είδατε το teaser του «Fast & Furious 6» που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του αμερικανικού Super Bowl, αυτό όπου ένα αυτοκίνητο κόβει στη μέση ένα αεροπλάνο. Αν όχι, κατ’ αρχήν ντροπή σας και, κατά δεύτερον, τσεκάρετέ το αμέσως εδώ.

Επειδή όμως οι παραγωγοί της ταινίας κινούνται με την ταχύτητα του πειραγμένου αυτοκινήτου, κυκλοφόρησαν ήδη και μια μεγαλύτερη, πιο χορταστική βερσιόν, ένα κανονικό τρέιλερ τρεισήμισι λεπτών, που μπορείτε να δείτε ολόκληρο στο παρακάτω βίντεο.

Η 6η συνέχεια του «Fast & Furious», αυτού του μοναδικού μείγματος εμπύρετης περιπέτειας, αυξημένης τεστοστερόνης, αγορίστικης κωμωδίας, καλτ απήχησης και εμπορικού θριάμβου, που ξεκίνησε το 2001 και συνεχίζει χωρίς φρένο, ετοιμάζεται για τις αίθουσες στις 23 Μαΐου.

Το «Fast & Furious 6» εκτυλίσσεται κυρίως στο Λονδίνο, με τη γνωστή ομάδα να καταδιώκει μια αντίπαλη συμμορία θανατηφόρων αυτοκινητιστών, με επί κεφαλής και στόχο τον «Immortal» Λουκ Εβανς. Δίπλα του θα συναντήσουμε με έκπληξη τη Λέτι της Μισέλ Ροντρίγκεζ που κάνει την επανεμφάνισή της: «Πιστεύεις στα φαντάσματα;» θα ρωτήσει τον πρώην αγαπημένο της Ντομ Τορέτο του Βιν Ντίζελ. Απ’ ό,τι φαίνεται, ναι…

Οι Πολ Γουόκερ, Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον και η ομάδα τους θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν τους αντιπάλους με αντάλλαγμα την άρση των κατηγοριών εναντίον τους και τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην Αμερική και στις οικογένειές τους.

Κατά τα άλλα, η Τζίνα Καράνο που γνωρίσαμε στο «Haywire» συμμετέχει, όπως ήταν αναμενόμενο, στην ταινία, μαζί με την Τζορντάνα Μπρούστερ κι ένα μάτσο άντρες με τόσο φαρδιές πλάτες που γεμίζουν την οθόνη από μόνοι τους!