Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Ζεντάγια ανυπομονούν να επιστρέψουν στο «Dune Part Τhree»

στα 10

Μπορεί ένα τρίτο μέρος να μην έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως από την Warner, αλλά οι πρωταγωνιστές της δεν θα το σκεφτόντουσαν ούτε λεπτό για να επιστρέψουν στον κόσμο του Αράκις.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Ζεντάγια ανυπομονούν να επιστρέψουν στο «Dune Part Τhree»

Εχει μείνει κάτι λιγότερα από έναν μήνα πριν κυκλοφορήσει το «Dune Part Τwo» και ήδη έχει ξεκινήσει η προώθηση της ταινίας από τον σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ και τους πρωταγωνιστές της, οι οποίοι φαίνεται πως ανυπομονούν να επιστρέψουν και για το τρίτο μέρος της τριλογίας, αν και ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως από την Warner.

Μιλώντας στο TotalFilm ο Βιλνέβ καθώς και οι δυο πρωταγωνιστές του Τίμοθι Σαλαμέ και Ζεντάγια, μίλησαν για την πιθανότητα μιας προσαρμογής του βιβλίου «Dune: Messiah» που θα τελείωνε την ιστορία του Πολ Ατρίδης. Ωστόσο, κανείς δεν είναι έτοιμος να πει ότι κάτι τέτοιο σίγουρα θα συμβεί. Παρόλα αυτά όμως δεν θα διστάσουν ούτε λεπτό να επιστρέψουν στον κόσμο του Αράκις.

«Ο Ντενί είναι καλλιτέχνης και δεν του αρέσει να μοιράζεται πράγματα μέχρι να σιγουρευτεί», είπε η Ζεντάγια. «Ετσι, όποτε είναι έτοιμος, είμαστε όλοι έτοιμοι να ακούσουμε ποιο είναι το όραμά του». Ο Σαλαμέ πρόσθεσε πως «η ιδέα με ενθουσιάζει πολύ. Αν έρθει η ώρα και η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την ιστορία με το “Messiah”, νομίζω ότι είμαστε όλοι υπερ-ενθουσιασμένοι με αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα πριν ξεκινήσει το «Dune Part Three»

dune 2

Όσο για το που βρίσκεται με το «Messiah», ο Villeneuve έχει ήδη πει ότι το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Και πιστεύει ότι η τρίτη ταινία θα έβαζε πραγματικά ένα κλείσιμο στην τριλογία των ταινιών του. «Ολα τα στοιχεία είναι εκεί», είπε ο Βιλνέβ. «Αλλά νομίζω ότι η κινηματογραφική μεταφορά είναι πιο τραγική από το βιβλίο. Ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το δεύτερο μέρος… θα δημιουργούσε μια συνολική ισορροπία για να ολοκληρωθεί η ιστορία του Πολ με αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε στο τρίτο μέρος.»

Για όσους δεν έχουν διαβάσει τα μυθιστορήματα του «Dune», το «Messiah» είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Ο Βιλνέβ χώρισε τον αρχικό «Dune» σε δύο μέρη, επιτρέποντάς του να καλύψει το σύνολο της επικής ιστορίας και να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στην ιστορία. Αλλά το «Messiah» είναι ένα πολύ πιο σύντομο μυθιστόρημα και στην πραγματικότητα μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο σαν ένας εκτεταμένος επίλογος.

Το «Dune Part Two» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου.