Buzz

Ολη η μαγεία είναι εδώ! Τρέιλερ για το «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

στα 10

Παράλληλες πραγματικότητες, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς υπαρξιακά μπερδεμένος, ένα σύμπαν που ξεχειλίζει μαγεία κι η Τίλντα Σουίντον γκουρού. Αυτός ο «Doctor Strange» μοιάζει υπέροχος!

Ολη η μαγεία είναι εδώ! Τρέιλερ για το «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

«Αυτή είναι μόνο μία πραγματικότητα ανάμεσα σε πολλές...»

Με μια αισθητική που θυμίζει την πόλη του «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν, η αργή, σοφή, σταθερή φωνή της Τίλντα Σουίντον θέτει τους όρους της ύπαρξης του πιο παράξενου υπερήρωα της Marvel. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Doctor Strange», ο πρώην νευροχειρουργός που τώρα καλείται να προστατεύσει τη Γη από κάθε είδους ζοφερές μυστικιστικές απειλές. Η Τίλντα Σουίντον είναι η Ancient One που αναλαμβάνει το... make-over του, ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ είναι ο Μόρντο που στέκεται στο πλευρό του (πριν, τουλάχιστον στα κόμιξ, στραφεί εναντίον του), ενώ το καστ συμπληρώνουν η πάντα ευάλωτη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και ο Μαντς Μίκελσεν.

Doctor Strange 607

Η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου κι ό,τι βλέπουμε σ' αυτό, το πρώτο τρέιλερ, είναι γενναιόδωρα, ευφάνταστα μαγικό, με το ξυρισμένο κεφάλι της Σουίντον και το μυστηριώδες βλέμμα του Κάμπερμπατς να μάς μαγνητίζουν με άνεση. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη:

Doctor Strange 607

Doctor Strange 607