Buzz

H Νούμι Ραπάς είναι έτοιμη για να ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας!

στα 10

Ανάμεσα σε πολλά σχέδια για τις κινηματογραφικές πτυχές της ζωής της Μαρία Κάλλας, η ταινία της Νίκι Κάρο με πρωταγωνίστρια στο ρόλο της ντίβας τη Νούμι Ραπάς προχωράει πιο γρήγορα απ' όλα...

H Νούμι Ραπάς είναι έτοιμη για να ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας!

Η ταινία της Νεοζηλανδής Νίκι Κάρο (θυμηθείτε την από το... οσκαρικό «Whale Rider» πίσω στo 2002, ξεχάστε την στο πιο πρόσφατο «McFarland, USA») επικεντρώνεται στη σχέση της Μαρία Κάλλας με τον Αριστοτέλη Ωνάση και βασίζεται στη βιογραφία του Αλφόνσο Σινιορίνι «Too Proud, Too Fragile».

«Η ταινία αφορά μια απίστευτη γυναίκα που ο μεγαλύτερος της πόθος ήταν να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τον άντρα που έχει επιλέξει», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής De Angelis Group, Γκίντο Ντε Αντζελις. «Η Κάλας ήταν η "Divina", η θεά που ήθελε να είναι μια φυσιολογική γυναίκα. Ανακάλυψε βέβαια ότι δεν μπορούσε. Η Νίκι Κάρο ταυτίστηκε με την ιστορία και έχτισε πάνω στο σενάριο μια επική, βαθιά συναισθηματική και δραματική ιστορία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Νούμι δέχθηκε αφού είναι η πιο ιδανική για το ρόλο. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα είναι ικανή να ενσαρκώσει το ανυπέρβλητο πνεύμα ενός τόσο σημαντικού διεθνούς θρύλου.»

Διαβάστε ακόμη: Master Class: πρώτη εικόνα της Φέι Ντάναγουεϊ ως Μαρία Κάλας

Callas 607

«Ερωτευτήκαμε το πρότζεκτ κατευθείαν», δήλωσε ο Τζέιμι Καρμάικλ της εταιρίας Content. «Είναι μια τόσο συναισθηματική δυναμική ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες ερωτικές ιστορίες όλων των εποχών - και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό θα γοητευτεί από το πάθος, την ομορφιά και το οπερατικό μεγαλείο της επικής ιστορίας.»

Τα γυρίσματα του «Callas» (με αρχική πρωταγωνίστρια την Εύα Γκριν) θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, ενώ παρόλες τις παραπάνω θριαμβευτικές δηλώσεις των παραγωγών της ταινίας κρατάμε τις επιφυλάξεις μας τόσο για την επιλογή της Νούμι Ραπάς και την «ομοιότητά» της με την Κάλλας όσο και για ακόμη ένα πολυδιαφημισμένο ρομάντζο για μαζική καταναλώση. Από την άλλη, γιατί όχι...

Διαβάστε ακόμη: