Industry

«Ανοιχτοί Λογαριασμοί»: Προλάβετε να δείτε πρώτοι, την κωμωδία που τρέχει με χίλια!

στα 10

Γρήγορα αυτοκίνητα, επικίνδυνες αποφάσεις, Μπράντλεϊ Κούπερ και Κρίστεν Μπελ: κρατήστε θέση για την καλοκαιρινή κωμωδία που δεν πατά φρένο.

Flix Team
«Ανοιχτοί Λογαριασμοί»: Προλάβετε να δείτε πρώτοι, την κωμωδία που τρέχει με χίλια!

Ο Νταξ Σέπαρντ αγαπάει δύο πράγματα: τα αυτοκίνητά του και την Κρίστεν Μπελ. OK, τρία πράγματα – και το άλλο του αυτοκίνητο. Οταν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να κάνει την επόμενη ταινία του, ο πρωταγωνιστής του «Parenthood» σκέφτηκε, γιατί να μην κάνω μια ταινία για αυτά τα τρία πράγματα; Κι αυτό ακριβώς πραγματοποίησε, με… λίγη βοήθεια από τους φίλους του και ανεξάντλητα αποθέματα αθυρόστομου χιούμορ!

Στους «Ανοιχτούς Λογαριασμούς», ο Νταξ Σέπαρντ υποδύεται τον Τσάρλι Μπρόνσον (με το… φορτισμένο όνομα), ένα συμπαθητικό τύπο με αμφιλεγόμενο παρελθόν, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τα πάντα όταν παρεκκλίνει από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων όπου συμμετέχει, για να πάει την αρραβωνιαστικιά του – η Κρίστεν Μπελ πιο χαριτωμένη από ποτέ – στο Λος Αντζελες και να μη χάσει μια μοναδική ευκαιρία για την καριέρα των ονείρων της. Το ταξίδι τους περιπλέκεται, όταν το FBI εξαπολύει κυνηγητό και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο, όταν η πρώην συμμορία του Τσάρλι, μια ομάδα από γκάνγκστερ - με επικεφαλής τον Μπράντλεϊ Κούπερ με rasta look - τους ανακαλύπτει κι αποφασίζει να τους εξοντώσει.

Η Audio Visual και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να γελάσετε πρώτοι με την ταινία «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» («Hit and Run»), σε avant premiere, την Τρίτη, 2 Ιουλίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ Cinemax (Λ.Βουλιαγμένης 179 ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης). Στείλτε email στο win@flix.gr, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Hit & Run», για να διεκδικήσετε μια από τις 30 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 30 Ιουνίου κι οι νικητές θα ειδοποιηθούν τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου με email.

Δείτε παρακάτω ένα κλιπ από τους «Ανοιχτούς Λογαριασμούς» και διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Το «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, από την Audio Visual.