Φεστιβάλ / Βραβεία

Animasyros 10: Πριν τη Σύρο, μία στάση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

στα 10

Λίγο πριν από το ραντεβού μας στην Ερμούπολη για το επετειακό, λαμπερό 10ο φεστιβάλ, το Διεθνές Φεστιβάλ & Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros θα μας παρουσιάσει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ένα μικρό teaser του προγράμματός του στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Να είστε εκεί!

Animasyros 10: Πριν τη Σύρο, μία στάση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Είναι παράδοση: κάθε χρόνο και λίγες μέρες πριν πάρουμε το καράβι για Σύρο, το Διεθνές Φεστιβάλ & Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros κάνει μια προφεστιβαλική βραδιά στην Αθήνα για να γιορτάσει και με τους σινεφίλ Αθηναίους την έναρξη του και να παρουσιάσει ένα μικρό teaser του προγράμματός του.

Διαβάστε τα πάντα για το φετινό Animasyros: Animasyros 2017: Το 10 το καλό!

Ετσι λοιπόν και φέτος, στην μεγάλη του επετειακή χρονιά καθώς κλείνει τα 10 του χρόνια, το Animasyros μάς προσκαλεί και μας περιμένει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Impossible Figures and Other Stories 607

Beauty 607

Animasyros 607 2

Θα πάρουμε μια γεύση από τις εικόνες, τους ήχους και τις εκπλήξεις που θα αποτελέσουν την 10η και πανηγυρική διοργάνωση Animasyros.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα προβληθούν για πρώτη φορά επιλεγμένες ταινίες του σχεδίου Evrόpi: 28 Animated Narratives for Europe, που συνδιοργανώνεται με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Evropi 607

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων Animasyros και ακολουθήστε το Φεστιβάλ στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και το Vimeo.


Διαβάστε περισσότερα: