Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Animasyros πάει στην Τήνο

στα 10

Η περιοδεία 2016-2017 του Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων Animasyros κάνει στάση στην Τήνο, με ταινίες αλλά και μουσικές.

Flix Team
Το Animasyros πάει στην Τήνο
Σκηνή από την ταινία «Stretching the Boundaries»

Την Τρίτη 25 Ιουλίου, στο Θέατρο στον Κουμάρο της Τήνου, το Animasyros συναντά τη United We Fly και μαζί παρουσιάζουν μια ημέρα γεμάτη animation, που θα ξεκινήσει με ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, θα συνεχιστεί με προβολές και θα τελειώσει με συναυλίες.

Το πρωϊνό εργαστήριο, με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Κατερίνας Κρεμασιώτη, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και έχει θέμα την Τήνο και τις παραδόσεις της. Με τη δύση του ήλιου θα ξεκινήσει μια best of προβολή ταινιών από το αρχείο του Animasyros για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια επί σκηνής θα βρεθούν οι Theodore και Jack Heart για μια συναυλία σε παραγωγή της United We Fly.

Theodore

Ο Τheodore εγκαινιάζει έτσι τη φετινή συνεργασία του με το Animasyros που θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο - στη δέκατη, επετειακή έκδοση του Φεστιβάλ - με μια μεγάλη συναυλία του στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης. Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας θα παρουσιάσει υλικό τόσο από τον καινούργιο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όσο και από τις δυο προηγούμενες δουλειές του, «7» και «It is but it’s not».

Μαζί του ο Jack Heart, μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη, παιδί της Τήνου και εξέχον μέλος εδώ και χρόνια της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το εξαιρετικό ντεμπούτο του «Emotional Pinãta».

Jack Heart

Το Animasyros #tour16-17, το ταξίδι του Animasyros στην Ελλάδα και στην Κύπρο ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2016. Πρόκειται για περιφερειακές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στην Πάφο της Κύπρου που σκοπεύουν στην ανάδειξη του καλλιτεχνικού περιεχομένου του Animasyros, σε συνδυασμό με δράσεις άτυπης εκπαίδευσης και υλοποιούνται σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτιστικούς οργανισμούς. Η δράση Animasyros #tour16-17 στηρίχθηκε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding Αct4Greece ζητώντας, και κερδίζοντας, την πολύ σημαντική συμμετοχή του κοινού. Τα αποτελέσματα του crowdfunding αναφέρονται εδώ


Το Animasyros στην Τήνο
Πότε: Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
Που: Θέατρο στον Κουμάρο, Τήνος
Ωρες: Εργαστήριο για παιδιά: 10.00-14.00
Δηλώσεις συμμετοχής στο production6@animasyros.gr και στο 6936109638
Προβολή Best Of: 21.00 – 21.35
Συναυλία: 21:50
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ | 6 ευρώ (ΑμεΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, άνω των 65
Προπώληση: Πρακτορείο Maliaris Travel, Κουρσάρος Μπαρ

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων Animasyros και ακολουθήστε το Φεστιβάλ στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και το Vimeo.