Buzz

Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2014

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, πατάει το play σε μια σκηνή από τις πιο αγαπημένες μας διακοπές στο σινεμά.

Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2014

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα – δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Από τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου και κάθε πρωί, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix θα σας κάνει «δώρο» μια σκηνή από τις αγαπημένες μας... κινηματογραφικές διακοπές! Ταξίδια σε μέρη μαγικά, ταξίδια του μυαλού, ταξίδια ηλιόλουστα ή νοσταλγικά ασπρόμαυρα. Κάθε μέρα, με τον πρωινό σας καφέ ή τη βραδινή σας χαλάρωση, δείτε μια από τις πιο «ταξιδιάρικες» σκηνές του σινεμά που έχουμε αγαπήσει ή που σας προτείνουμε: κινηματογραφικές στιγμές που μάς πηγαίνουν μακριά, από τη Χαβάη ως... το διάστημα, για όσους δε θα φύγουν φέτος τις γιορτές, ή για όσους αγαπούν, σαν κι εμάς, τα ταξίδια στη μεγάλη οθόνη! Για 25 μέρες, το Flix σας χαρίζει μια αξέχαστη κινηματογραφική σκηνή διακοπών, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

Σήμερα πατάμε το play στο «Οταν με Παράτησε η Σάρα». «It's like the "Sopranos". It's over.» Μάταια προσπαθεί ο Πίτερ να ξεπεράσει το χωρισμό του με τη Σάρα. Εκείνο που σίγουρα θα τον βοηθήσει, είναι λίγες μέρες χαλαρωτικών διακοπών, σ' ένα μέρος όπου δε θα συναντήσει κανέναν γνωστό του. Το 2008, ο παραγωγός Τζαντ Απατοου είχε ήδη επιβάλλει, με ταινίες σαν το «The 40-Year-Old Virgin», το «Knocked Up» και το «Superbad», ένα νέο είδος αμερικανικής κωμωδίας, ακομπλεξάριστο, μάλλον κάφρικο, εξαιρετικά τρυφερό. Ολα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έφερε στην κωμωδία που έγραψε ο σχετικά άγνωστος ακόμα Τζέισον Σίγκελ, πριν το «How I Met Your Mother» και τα Muppets και σκηνοθέτησε στο ντεμπούτο του ο επίσης σεναριογράφος Νίκολας Στόλερ. Από την ταινία πέρασε ολόκληρη η «παρέα» του Απατοου, ο Τζόνα Χιλ όταν κανείς δεν τον θεωρούσε άξιο οσκαρικής υποψηφιότητας, η Κρίστεν Γουίιγκ με προϋπηρεσία στο Saturday Night Live, ο Πολ Ραντ ως αξέχαστος μπαφάκιας σέρφερ. Η Μίλα Κούνις ήταν η αποκάλυψη ως νέα hot καλλονή, η Κρίστεν Μπελ η πιο διάσημη ηθοποιός του καστ μετά το «Veronica Mars», ο Ράσελ Μπραντ ένα αξιοπερίεργο από τη Βρετανία. Περισσότερο απ' όλα αυτά, ο Τζέισον Σίγκελ έκλεψε αγάπη και συμπαράσταση, ανεβαίνοντας ξαφνικά στην κορυφή της λίστας με τους πιο απροσδόκητους ζεν πρεμιέ του σύγχρονου σινεμά. Στη σκηνή που ακολουθεί, ο Πίτερ καταφθάνει στο υπέροχο ξενοδοχείο του στη Χονολουλού, φορώντας και το υποχρεωτικό χαβανέζικο πουκάμισο, μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι στο ίδιο παραθερίζει και, ποια άλλη, η Σάρα Μάρσαλ με τον καινούριο της, αφόρητα διάσημο, φίλο.

info Forgetting Sarah Marshall / 2008 / σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ / σενάριο: Τζέισον Σίγκελ / Φωτογραφία: Ρας Τ. Ολσομπρουκ / Μοντάζ: Γουίλιαμ Κερ / Μουσική: Λάιλ Γουέρκμαν / Παραγωγή: Τζαντ Απατοου, Σόνα Ρόμπερτσον / Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σίγκελ, Κρίστεν Μπελ, Μίλα Κούνις, Ράσελ Μπραντ / Διάρκεια: 111’ / Διακοπές: Χαβάη, Turtle Bay Resort, Χονολουλού, Ο'άχου




Δείτε ακόμα:

Δείτε εδώ, ένα-ένα, όλα τα κινηματογραφικά παράθυρα που άνοιξε πέρσι το Flix, από την 1η Δεκεμβρίου, μετρώντας μέχρι τα Χριστούγεννα!