Buzz

About a... zombie (ή ο Νίκολας Χουλτ δεν είναι πια αγόρι!)

στα 10

Τον θυμάστε πιτσιρικά στο «Για Ενα Αγόρι», αλλά από τότε ο Νίκολας Χουλτ μεγάλωσε, έγινε «X Man» και έπαιξε πονηρά με «Εναν Ανδρα Μόνο». Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το «Warm Bodies» του Τζόναθαν Λέβιν και καμαρώστε τον 22χρονο πλέον πρωταγωνιστή.

About a... zombie (ή ο Νίκολας Χουλτ δεν είναι πια αγόρι!)

Δέκα χρόνια πριν ήταν ένα αγόρι. Φέτος, είναι... ένα ζόμπι. Ο 22χρονος Νίκολας Χουλτ φαίνεται ότι ξεπέρασε την παγίδα του παιδιού-θαύμα, καθώς μοιάζει να κάνει την μετάβασή του σε ενήλικους ρόλους πολύ εύστοχα και ομαλά. Πρώτο σοκ μετά την σύστασή του στο ευρύ κοινό στο «About a Boy» (2002) ήταν η μικρή, αλλά χαραγμένη στην μνήμη, εμφάνιση του στο «Ενας Ανδρας Μόνος» του Τομ Φορντ, όπου ξαφνικά ο πάλαι ποτέ 12χρονος πιτσιρικάς με τις αφέλειες είχε μεταμορφωθεί σε έφηβο εραστή. Μετά από ένα πέρασμα από την «Τιτανομαχία», προσγειώθηκε στην Πρώτη Γενιά των «X Men» και τώρα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Warm Bodies», ένα sci fi δράμα που επιχειρεί να εξανθρωπίσει τα ζόμπι, κι όχι να προκαλέσει λίγες ανατριχίλες ακόμα.

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Αϊζακ Μάριον και σκηνοθετημένο από τον Τζόναθαν Λέβιν («The Wackness», «50/50») το «Warm Bodies» αφηγείται την ιστορία ενός ζόμπι (Χουλτ), ο οποίος ερωτεύεται το κορίτσι ενός θύματός του και η σχέση τους ξεκινά μία αλληλουχία γεγονότων που μπορούν να προκαλέσουν και να αλλάξουν τα όρια των δύο κόσμων. Χμμ... τρέμε Ρόμπερτ Πάτινσον: θα έχεις ανταγωνισμό.

Πράγματι το μοτίβο των επικών sci fi ταινιών όπου έρωτες αναπτύσσονται μεταξύ νεκρών και ζωντανών μοιάζει να πιάνει πολύ τη μάζα των νεαρών θεατών - κάτι που έχει ιδιαίτερο κοινωνιολογικό ενδιαφέρον. Νέα παιδιά που δεν έχουν μεγαλώσει σε ροζ 80s ή ουδέτερα 90ς θέλουν τα ρομάντζα τους σκοτεινά και επικίνδυνα. Ή μήπως αυτή η νεότερη γενιά θεατών μεγάλωσε σ' έναν κόσμο όπου η αγάπη, δεδομένα, δεν είναι αιώνια κι αυτό τους λείπει; Για αυτό επιλέγουν έναν ρομαντισμό του «για πάντα» - ακόμα κι αν είναι γκοθ, μαύρος, μακάβριος;

Ενα είναι σίγουρο: ο Χουλτ θα κάψει καρδιές. Εχει μεγαλώσει διατηρώντας το ταλέντο του, αλλά κι ένα πικάντικο πρόσωπο που από cute έχει μεταμορφωθεί σε διαστροφικά σέξι. Συμπρωταγωνίστρια του στο «Warm Bodies» η καλλονή Τερέζα Πάλμερ («Take me Home Tonight», «Είμαι το Νούμερο 4»), ενώ το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Τζον Μάλκοβιτς, Αναλεϊ Τίπτον («Crazy, Stupid, Love.») και Ντέιβ Φράνκο.

Στο μέλλον περιμένουμε να δούμε τον Χουλτ και στο «Jack The Giant Killer» του Μπράιαν Σίνγκερ.

Προς το παρόν μπαίνουμε στον σκοτεινό, παράδοξο κόσμο του «Warm Bodies» μέσα από το trailer του βιβλίου. Ομολογούμε ότι έχουμε τσιμπήσει...

Και δεν είμαστε οι μόνοι:

«Σ' αυτό το βιβλίο συνάντησα ένα ρομάντζο που ούτε είχα ποτέ φανταστεί!» Στέφανι Μέγιερ, συγγραφέας των «Twilight» μυθιστορημάτων.