Buzz

Ξεχάστε τον Banksy! Ερχεται ο Hanksy!

στα 10

To ίδιο μυστηριώδης και ακριβοθώρητος με τον Βanksy, o Hanksy έχει γεμίσει το Lower East Side της Νέας Υόρκης με απομιμήσεις γκράφιτι του βρετανού street artist έχοντας για κύριο θέμα του τον Τομ Χανκς!

Ξεχάστε τον Banksy! Ερχεται ο Hanksy!

Αστείο όσο και η σύλληψη του, το έργο του Hanksy έχει κεντρικό θέμα τον Τομ Χανκς και τα διάσημα γκράφιτι του Banksy. O συνδυασμός σκοτώνει, αφού σε μια έξαρση κοσμικής σάτιρας δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από τον αγαπημένο ήρωα της Αμερικής σε φάσεις που θα έκαναν ακόμη και τους πιο φανατικούς του θαυμαστές να...ντραπούν για λογαριασμό του.

Ο Hanksy όμως, όποιος κι αν είναι, δεν περιορίζεται μόνο σε γκράφιτι, αλλά σε μια σειρά από ενέργειες που περιλαμβάνουν το όνομα και το πρόσωπο του Χανκς, όπως το «T.H.A.N.K.S.» στον σκουπιδοτενεκέ ενός φαστ φουντ ή το «R.I.P. Tom Hanks» που ως σύνθημα υποδηλώνει πολλά περισσότερα από το «θάνατο» του ίδιου του ηθοποιού, όσο αυτού που αντιπροσωπεύει.

Ο Τομ Χανκς δεν έχει αντιδράσει μέχρι σήμερα στη «βεβήλωση» της προσωπικότητας του, αν και μεταξύ μας μόνο καλό του κάνει η δημοσιότητα, ειδικά τώρα που το «Extremely Loud and Incredibly Close» του Στίβεν Ντάλντρι αγωνιά για να μπει στην Οσκαρική κούρσα. Οσο για τον Banksy, είμαστε σίγουροι πως παρακολουθεί με καμάρι τον «μιμητή» του τρίβοντας τα χέρια του από χαρά για την εξάπλωση της τέχνης του στον χώρο του θεάματος!