Buzz

Ο Ντέιβιντ Ζάσλαβ μιλάει για το μέλλον της DC

of 10

«Οχι, δεν θα υπάρχουν τέσσερις Batman», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζάσλαβ μιλώντας για την δουλειά που έχουν αναλάβει οι Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σάφραν.

Ο Ντέιβιντ Ζάσλαβ μιλάει για το μέλλον της DC

Εχουν περάσει δυο εβδομάδες από τότε που ο Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σάφραν ανέλαβαν ως τα μεγάλα κεφάλια της DC Studios. Και μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως ίσως χρειαστούν κάποιο καιρό για να προσαρμοστούν στις νέες τους αυτές θέσεις, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουν ξεκινήσει ήδη σκληρή δουλειά.

Σύμφωνα με τον CEO της Warner Bros. Discovery Ντέιβιντ Ζάσλαβ, ο Γκαν και ο Σάφραν είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν μια βίβλο για το DCEU η οποία δεν χωρίζεται σε πολλά χρονοδιαγράμματα και σύμπαντα υπερήρωων. Βασικά πρόκειται για ένα έγγραφο που θα διαμορφώσει και θα οδηγήσει τη δημιουργική πτυχή της παραγωγής των DC Studios για την επόμενη δεκαετία περίπου.

Διαβάστε ακόμα: Η Warner θέλει να μεταφέρει το «Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» σε δυο ταινίες

david zaslav

«Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια, θα δείτε μεγάλη ανάπτυξη και ευκαιρίες γύρω από την DC, δεν θα υπάρξουν τέσσερις Batman [εννοώντας όλους εκείνους που υπήρχαν κατά διαστήματα σε ταινίες και σειρές της DC]. Και έτσι μέρος της στρατηγικής μας είναι να διώξουμε όλο αυτό το κακό κλίμα από την DC, κάτι που θα κάνουν ο Τζέιμς και ο Πίτερ. Νομίζω ότι έχουν ενθουσιάσει τους φανς», δήλωσε στο The Hollywood Reporter ο Ζάσλαβ.

Από την άλλη ο Τζέιμς Γκαν ανέβασε πρόσφατα στο twitter του μια φωτογραφία του Mr. Terrific, ενός χαρακτήρα της DC, κάτι που κατάφερε δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο buzz στους φανς. Τώρα είτε εννοεί με αυτό πως θα τον δούμε κάποια στιγμή τον χαρακτήρα αυτόν στο νέο DCEU ή το μέλλον του σύμπαντος της DC αναμένεται πραγματικά «terrific». Θα δείξει η συνέχεια.