Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

Tζέσι Αϊζενμπεργκ - Αζίζ Ανσάρι: πιτσαδόροι για...30 minutes or less!

of 10

Διάλεξαν ένα πρωτότυπο promotion της νέας τους ταινίας: οι Tζέσι Αϊζενμπεργκ και Αζίζ Ανσάρι αιφνιδίασαν τους θαμώνες της πιτσαρίας «Goat Hill Pizza», περνώντας πίσω από τον πάγκο και εξυπηρετώντας τους πελάτες, ενώ τους ενημέρωναν για την νέα τους κωμωδία - το «30 Minutes or Less»!

Tζέσι Αϊζενμπεργκ - Αζίζ Ανσάρι: πιτσαδόροι για...30 minutes or less!
Μαργαρίτα, λεπτή ζύμη παρακαλώ

Φανταστείτε να μπείτε στην πιτσαρία της γειτονιάς σας και να σας σερβίρουν οι ... Tζέσι Αϊζενμπεργκ και Αζίζ Ανσάρι!

Μ' αυτό τον τρόπο βρήκαν να διαφημίσουν την ταινία τους οι δύο νεαροί κωμικοί, καθώς η πλοκή έχει να κάνει με την απαγωγή ενός 25χρονου πιτσαδόρου (Tζέσι Αϊζενμπεργκ) από δύο ληστές τραπεζών, οι οποίοι δένουν μία βόμβα πάνω του και τον απειλούν: ή κάνει τη ληστεία για αυτούς, ή την ενεργοποιούν. Εχει 30 λεπτά να τους φέρει τα χρήματα ή είναι νεκρός! Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου (Αζίζ Ανσάρι) κι εξίσου loser, ο άτυχος ντελιβεράς θα προσπαθήσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Στη σκηνοθεσία ο Ρούμπεν Φλέσερ (είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αϊζενμπεργκ στο «Zombieland»), ενώ το καστ πλαισιώνουν οι Ντάνι ΜακΜπράιντ («Pineapple Express») και Μάικλ Πένια («Million Dollar Baby», «Crash»).

Μέχρι να βγει στην Αμερική (12 Αυγούστου) χαζεύουμε το τρέιλερ, αλλά και τις φωτό από το πρωτότυπο χάπενινγκ στην καλιφορνέζικη πιτσαρία.