Buzz

Sex and the City prequel: πρώτη φωτογραφία της νεαρής Κάρι Μπράντσοου!

of 10

Τα νεανικά χρόνια της Κάρι Μπράντσοου έχουν πάρει το δρόμο τους προς την μεγάλη οθόνη και σήμερα έχουμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία και πολλές περισσότερες πληροφορίες για το στόχο του prequel. «Sex and the City: The Carrie Diaries» λοιπόν και ...κρατάμε μικρό καλάθι. Ή Gucci τσαντάκι τέλος πάντων...

Sex and the City prequel: πρώτη φωτογραφία της νεαρής Κάρι Μπράντσοου!

Πόσο εύκολο είναι περπατήσεις στα Μanolos της Κάρι; Η 18χρονη Ανα Σοφία Ρομπ θα το δοκιμάσει, καθώς εκείνη επιλέχτηκε να ενσαρκώσει την νεαρή Κάρι Μπράντσοου που μεγαλώνει στη δεκαετία του 80 με μία ντουλάπα γεμάτη όνειρα και Like a Virgin/ Material Girl στρας και τούλια. Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τις φίλες της, εδώ είναι μόνη.

Μαθαίνουμε επίσης ότι θα έχουμε, για πρώτη φορά στην ιστορία, μία εικόνα του που μεγάλωσε η Κάρι: στα προάστια του Κονέκτικατ μ' έναν υπερπροστατευτικό πατέρα και δύο μικρότερες αδελφές (σοκ και δέος!)

Η Warner Brothers κυκλοφορεί την πρώτη φωτογραφία για να έχουμε εικόνα της 20χρονης Κάρι. Κι αμέσως κυρίες μου, ξέρετε σε ποιες μιλάω, καταλαβαίνουμε ότι δεν μας αφορά αυτή η ταινία. Αφήστε χώρο να περάσουν οι νέες γενιές κοριτσιών που first they take Manhattan and then they'll take Berlin (αν ήθελαν, αλλά ποτέ δε φεύγουν από τα όρια του Μανχάταν).

Η 18χρονη πρωταγωνίστρια ομολογεί ότι δεν έβλεπε τη σειρά γιατί ήταν μικρή (μετράτε τις μαχαιριές, έτσι;) αλλά τώρα την μελετά προσπαθώντας να κατανοήσει τους χαρακτήρες. «Δεν πρόκειται να είμαστε το Sex and the City που ξέρετε. Αυτή η ταινία είναι για τη δική μου γενιά και τη ρετρό δεκαετία του 80 - κάτι που το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό!» Και οι ίδιοι οι παραγωγοί ομολογούν ότι η ταινία απευθύνεται στα γυμνασιοκόριτσα της εποχής, αλλά όλοι νιώθουν «την ευθύνη» να αποδώσουν με σεβασμό τα πρώτα χρόνια μίας γυναικείας φιγούρας που αποτελεί σύμβολο τα τελευταία 15 τηλεοπτικά χρόνια (ναι, αφήσαμε επίτηδες έξω τα 3-4 κινηματογραφικά).

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πάντως έχει δώσει την έγκρισή της στην Ανα Σοφία, όπως ομολογεί η ίδια: «Μου έγραψε ένα γράμμα και ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική. Βρήκα την κίνησή της πολύ cool!»

Ετσι είμαστε εμείς οι ρετρό γυναίκες Ανα Σοφία: cool. Ή το προσποιούμαστε καλά...

Δείτε στο gallery ολόκληρη τη φωτογραφία και ακόμα μία από τα γυρίσματα. Σας αρέσει η νέα Κάρι;