Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

The real Magic Mike: δείτε βίντεο από τις strip-tease μέρες του Τσάνινγκ Τέιτουμ

of 10

Δεν το έκρυψε ποτέ: ο Τσάνινγκ Τέιτουμ ξεκίνησε την καριέρα του ως στρίπερ και διοχέτευσε μνήμες κι εμπειρίες στην επιτυχία του «Magic Mike». Σήμερα, υπάρχει βίντεό του από strip club του 1999.

The real Magic Mike: δείτε βίντεο από τις strip-tease μέρες του Τσάνινγκ Τέιτουμ

Το «Magic Mike» ήταν η απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη του 2012. Οχι μόνο γιατί αποτελούσε μία από τις τελευταίες ταινίες που σκηνοθέτησε (στο σινεμά) ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, ούτε επειδή μας πρόσφερε πρόσβαση στη γυμνή αλήθεια ενός υπέροχου αντρικού καστ. Περισσότερο, γιατί το καλογραμμένο σενάριο, εμπλουτισμένο με χιούμορ και ευαισθησία, είχε βασιστεί σε κάτι αληθινό: τις αναμνήσεις του Τσάνινγκ Τέιτουμ ως stripper, μια ιστορία που ποτέ δεν έκρυψε, αντίθετα πέτυχε να την πουλήσει υπέρ του. Κάπως έτσι έχουμε φτάσει στα γυρίσματα του «Magic Mike 2» κι αντί αυτό να αποτελεί «the joke of the industry», να ομολογούμε ότι ανυπομονούμε να το δούμε.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο του Τέιτουμ από τότε - από τα strip clubs της δεκαετίας του 90, όπου εμφανιζόταν επί σκηνής και προκαλούσε ουρλιαχτά με το καλλιτεχνικό όνομα «Chan Crawford» Το έτος 1999, το όνομα του κλαμπ «Male Encounter» (κάπου στη Φλόριντα). Ο Τέιτουμ, διαβάζουμε, εργάστηκε εκεί για ένα χρόνο και «αρχικά ήταν ντροπαλός, αλλά σταδιακά έμαθε να ''δουλεύει'' με το κοινό...οι γυναίκες πάθαιναν υστερία...»

Προσοχή: το βίντεο περιέχει σκηνές με χρυσαφί g-string. Οι ευαίσθητοι να μην το δουν.

.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Magic Mike