Buzz

Πόσο «Αθλιος» είναι ο Ράσελ Κρόου;

of 10

Την επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει στο «Les Miserables» που διασκευάζει για το σινεμά ο Τομ Χούπερ εξέφρασε ο Ράσελ Κρόου, θέλοντας να κάνει μια ακόμη «μουσική» στροφή στην καριέρα του.

Πόσο «Αθλιος» είναι ο Ράσελ Κρόου;
Ο Κρόου τραγουδάει καλά, κύριε Χούπερ!

Ηταν γνωστό πως ο Τομ Χούπερ, άρτι αφιχθείς από τον οσκαρικό θριάμβο του «O Λόγος του Βασιλιά», ετοιμάζει την κινηματογραφική διασκευή του μιούζικαλ «Les Miserables».

Επίσης γνωστό ήταν πως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιάννη Αγιάννη ο επικρατέστερος ήταν ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος και θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο Φεβρουάριο (μόλις ολοκληρώσει το σίκουελ του «Wolverine» του Τζέιμς Μάνγκολντ) και πως δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος με την εκδοχή του Χούπερ, ο οποίος έχει προσθέσει πρόζα ανάμεσα στα διάσημα τραγούδια του μιούζικαλ.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι πως ο Ράσελ Κρόου (συμπατριώτης του Τζάκμαν) επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να υποδυθεί τον Ιαβέρη, που βρίσκεται στο κατόπι του Γιάννη Αγιάννη, ως μια από τις πιο αρχετυπικές μορφές του κακού της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Και δεν είναι παράλογο, αφού, αν μη τι άλλο, ο Κρόου ξέρει να τραγουδήσει και το έχει αποδείξει ως frontman των κατά καιρούς γκρουπ του «30 Odd Foot of Grunts» και «Τhe Ordinary Fear of God».

Οι φήμες ωστόσο, θέλουν ως επικρατέστερο για το ρόλο τον Πολ Μπέτανι. Το παιχνίδι θα παιχτεί μάλλον στο ποιός πιάνει καλύτερα τις ψηλές νότες!