Buzz

Αλ Πατσίνο εναντίον Αντονι Χόπκινς στο «Misconduct»

of 10

Δυο σπουδαίοι ηθοποιοί κάνουν μια σπουδαία ταινία; Οχι απαραίτητα, αλλά αξίζει τον κόπο να τους βλέπεις να «μασάνε το σκηνικό» απολαμβάνοντας το.

Αλ Πατσίνο εναντίον Αντονι Χόπκινς στο «Misconduct»

Η αλήθεια είναι ότι το καστ της ταινίας του Σιντάρο Σιμοσάουα, παραγωγού ταινιών όπως το «The Grudge», ο οποίος κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο είναι όντως εντυπωσιακό. Εκτός από τον Αλ Πατσίνο και τον Αντονι Χόπκινς, στο «Misconduct» πρωταγωνιστούν ακόμη ο Τζος Ντουχαμέλ, η Μαλίν Ακερμαν και η Τζούλια Στάιλς, αλλά το τρέιλερ δεν υπόσχεται πολλά παραπάνω από μια ταινία που μπορείς να δεις άνετα ένα βαρετό απόγευμα Κυριακής στην τηλεόραση.

Η κόντρα μεταξύ δυο υψηλά ιστάμενων σε μια φαρμακοβιομηχανία θα φέρει αναμεσά τους έναν νεαρό δικηγόρο, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει την αλήθεια ανάμεσα σε μυστικά, ψέμματα, εκβιασμούς, γυναίκες με επικίνδυνα κίνητρα, κατηγορίες, ακόμη και φόνους.

Διαβάστε ακόμη: «China Doll»: αυτό είναι το βατερλώ του Αλ Πατσίνο στο Μπρόντγουεϊ;

Misconduct 607

Τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απολαυστικό να βλέπεις τον Αντονι Χόπκινς και τον Αλ Πατσίνο σχεδόν σε οτιδήποτε, αρκεί να ξέρουν που παίζουν και να μην ξεχνάνε τα λόγια τους. Δειτε το τρέιλερ πιο κάτω.


*Δείτε ακόμη: *

Misconduct Poster 607