Buzz

Οχι άλλο motion capture για τον Ρόμπερτ Ζεμέκις!

of 10

Στα χωράφια των ενηλίκων θέλει να επιστρέψει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, ο οποίος αφήνει στην άκρη το motion-capture κι ετοιμάζει δραματική ταινία με τον Ντενζέλ Ουόσινγκτον.

Οχι άλλο motion capture για τον Ρόμπερτ Ζεμέκις!

Μπορεί η βαθύτερη αιτία να είναι ότι το «Αρης Καλεί Μαμά» καταποντίστηκε ειπρακτικά, πάντως ο Ρόμπερτ Ζεμέκις μοιάζει να εγκαταλείπει το motion capture (προηγήθηκε το «A Christmas Carol» και το «Beowulf».

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης μόλις ανέλαβε τη σκηνοθεσία ενός live action δράματος, με τίτλο «Flight». Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένας αλκοολικός πιλότος που διασώζει αεροπλάνο πριν συντριβεί κι ανακηρύσσεται σε ήρωα, με αποτέλεσμα τα αμερικανικά ΜΜΕ να στρέψουν την προσοχή τους στην κατεστραμμένη του ζωή. Πρωταγωνιστής της ταινίας φέρεται να είναι ο Ντενζέλ Ουόσινγκτον, μετά από καιρό σε ρόλο όχι αμιγώς απολυμασμένο.

Επιπλέον, ο Ζεμέκις, ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, έγραψε κινηματογραφική ιστορία με την «Επιστροφή στο Μέλλον», μοιάζει να μπαίνει ξανά στον πειρασμό των ταξιδιών στο χρόνο, μια και διερευνά την παραγωγή των ταινιών «Replay» και «Timeless». Το μέλλον θα δείξει…