Buzz

To Χόλιγουντ είναι έτοιμο για το close up του στο τρέιλερ «Once Upon A Time In Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

of 10

Και το αποτέλεσμα είναι ποπ και λαχταριστό με (σοβαρή) υποψία βίας!

To Χόλιγουντ είναι έτοιμο για το close up του στο τρέιλερ «Once Upon A Time In Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

To «Once Upon A Time In Hollywood» καταπιάνεται με το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Αντζελες: ένα καλοκαίρι ήδη μυθικό, εκείνο όπου η «οικογένεια» του Τσαρλς Μάνσον δολοφόνησε άγρια πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους την έγκυο Σάρον Τέιτ, πανέμορφη νέα ηθοποιό και σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι.

Βυθίζεται στους μηχανισμούς του Χόλιγουντ, καθώς παρακολουθεί έναν πρώην διάσημο τηλεοπτικό ηθοποιό - και τον μόνιμο αντικαταστάτη του - που προσπαθεί να κάνει ένα πετυχημένο βήμα στο σινεμά.

Δείτε ακόμη: Το πόστερ για το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο «έσπασε» το internet

once upon a time in hollywood 607

Είναι η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, του σκηνοθέτη που δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Και φέρνει κοντά, στην ίδια οθόνη, τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον Αλ Πατσίνο κι ακόμα τη Μάργκοτ Ρόμπι και πολλούς από τους «μόνιμους» στον κόσμο του εκρηκτικού auteur, από τον Τιμ Ροθ, ως τον Κερτ Ράσελ.

Η έξοδός της στις αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται στις 26 Ιουλίου του 2019, αφού πρώτα όπως όλα δείχνουν περάσει από το φεστιβάλ των Καννών και το πρώτο τρέιλερ ανεβαζει πιο ψηλά τον δείκτη της ανυπομονησίας μας.


Δείτε κι αυτά: