Buzz

Νιλ ΛαΜπιούτ και Ααρον Εκχαρτ πάλι μαζί

of 10

Δικό του σενάριο θα σκηνοθετήσει αυτή τη φορά (ευτυχώς), ο Νιλ ΛαΜπιούτ, με τίτλο «The Geography of Hope», κι αν λίγο γνωρίζουμε την ιδιοσυγκρασία του Αμερικανού δημιουργού, η ελπίδα αυτή δε θα βρεθεί ποτέ στην ταινία.

Νιλ ΛαΜπιούτ και Ααρον Εκχαρτ πάλι μαζί

Μια και ο ΛαΜπιούτ δείχνει τον καλύτερό του εαυτό στους δικούς του, πικρόχολους κι ελαφρώς μισανθρωπικούς διαλόγους, αυτή η νέα ταινία δημιουργεί προσμονή, πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστής της θα είναι ο Ααρον Εκχαρτ. Σκηνοθέτης και ηθοποιός έχουν συνεργαστεί με εκπληκτικά (και πάντα σπαρακτικά στον κυνισμό τους) αποτελέσματα στις ταινίες «In the Company of Men», «Your Friends and Neighbours», «Nurse Betty» και «Possession». Για την ακρίβεια, στις ταινίες του ΛαΜπιούτ κυρίως είναι που ο Εκχαρτ αποδεικνύει ότι εκτός από εξαιρετικά γοητευτικός και σέξι, είναι και ικανότατος ηθοποιός.

Το «The Geography of Hope» εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’70 κι ακολουθεί την πορεία δύο απατεώνων που το σκάνε από την Αμερική κι εγκαθίστανται στο Μεξικό. Εκεί θα γνωριστούν με μια παρέα από συντοπίτισσές τους, τις οποίες δεν ξέρουν αν θα πρέπει να φλερτάρουν ή να ξαφρίσουν. Τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Εντ Χάρις. What a company of men!