Industry

«Λούλα»: ξεκίνησε το casting της νέας ταινίας του Κώστα Μαζάνη

of 10

Ο Κώστας Μαζάνης μεταφέρει στο σινεμά ακόμα ένα μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου και ψάχνει τους πρωταγωνιστές του.

«Λούλα»: ξεκίνησε το casting της νέας ταινίας του Κώστα Μαζάνη

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Λεσβίας», της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομότιτλου μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, κι αυτή την εποχή ο Κώστας Μαζάνης βρίσκεται στο μοντάζ.

Οσο όμως αυτή η ταινία παίρνει το δρόμο της προς την ολοκλήρωση και την πρεμιέρα της στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο (καθώς, όπως μάς δήλωσε ο Κώστας Μαζάνης έχουν συμφωνήσει να κυκλοφορήσουν μία άτυπη «τριλογία»). Θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το -ίσως διασημότερο- μυθιστόρημα του συγγραφέα, «Λούλα».

Λούλα

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Προσπαθώντας να φτάσει πάση θυσία στο αποκορύφωμα της ηδονής, μια όμορφη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Αθηνών έρχεται αντιμέτωπη με μια εφιαλτική όψη της λαγνείας.

Ενα μυθιστόρημα για τον γυναικείο οργασμό και την απουσία του. Για τη χρήση της ινδικής κάνναβης. Για σεξουαλικές διαστροφές. Για τη λαγνεία ως εφιάλτη της Ανατολής. Για βρικόλακες στην Αχαΐα του προηγούμενου αιώνα. Για κόσμους άλλων διαστάσεων στη σύγχρονη Αθήνα. Και για τον κόσμο των ψυχώσεων.

Casting Call: Οι ενδιαφερόμενοι για το casting της «Λούλας» σχετικά με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους (ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί κ.α.) μπορούν να στείλουν email στο loulafilm@gmail.com η να τηλεφωνήσουν στο 6942288825.