Buzz

Ξενάγηση στα Χάιλαντς: Character posters για το «Brave»

of 10

Οι ήρωες της νέας ταινίας της Pixar, ποζάρουν για τα πόστερ τους. Ευκαιρία να τους γνωρίσετε καλύτερα!

Ξενάγηση στα Χάιλαντς: Character posters για το «Brave»

Τα Χάιλαντς της Σκοτίας μπορεί να έχουν αποτελέσει το σκηνικό για πολλές εξαιρετικές ταινίες ηρωισμού και περιπέτειας, όμως το «Brave, φιλοδοξεί να αφηγηθεί μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή των μύθων που ξέρουμε για τους ανθρώπους και τον τόπο. Κι όχι μόνο γιατί ο βασικός ήρωας (με κάθε έννοια της λέξης) είναι εδώ ένα κορίτσι, αλλά κυρίως γιατί θέλει να μας μάθει από την αρχή τα δομικά υλικά που ορίζουν τον ηρωισμό και το θάρρος.

Κάτι που θα αναλάβουν να μας διδάξουν οι όπως σε κάθε ταινία της Pixar αξιολάτρευτοι ήρωες του φιλμ. Τους βασικότερους από τους οποίους σας παρουσιάζουμε δίχως καμιά άλλη καθυστέρηση.

brave

Μερίντα

Με μια περιπετειώδη φύση που μοιάζει λίγο αταίριαστη με την βασιλική καταγωγή της η μάλλον ξεροκέφαλη Μερίντα προτιμά τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα σκιερά δάση από την αυλή του παλατιού και την συντροφιά του πιστού αλόγου της Ανγκους από τις κυρίες των τιμών. Θα την γνωρίσετε από τα ατίθασα κόκκινα μαλλιά και το τόξο στο χέρι.

brave

Βασιλιάς Φέργκους

Πατέρας της Μερίντα και άρχοντας του Βασιλείου του. Θορυβώδης και δυναμικός με καρδιά μεγάλη όσο το σπαθί του. Χαρακτηριστικά γνωρίσματά του το ξύλινο πόδι, το τίμημα της μυθικής του μάχης με την τεράστια αρκούδα του Μορ'ντου και η κάπα του από το τομάρι της, που ήταν το τρόπαιο του.

brave

Βασίλισσα Ελινορ

Η μητέρα της Μερίντα, ζεστή και τρυφερή, αφοσιωμένη στην οικογένεια και το λαό της. Ευγενική και διπλωματική αποτελεί το αντίβαρο στον παθιασμένο χαρακτήρα του συζύγου της Φέργκους και ούτε λίγο ούτε πολύ κουβαλά το βάρος του βασιλείου, στους λεπτούς της ώμους.

brave

Τα τρίδυμα

Ο Χάρι ο Χιούμπερτ και ο Χάμις είναι τα τρίδυμα αδέλφια της Μερίντα. Μπορείτε να υπολογίζετε πάντα σε αυτά για σκανδαλιές, ειδικά αν εμπλέκονται γλυκά στην υπόθεση...

brave

Λόρδος Ντίνγκγουολ

Καβγατζής και γκρινιάρης, ατημέλητος και μάλλον μικρός το δέμας, ο Λόρδος Ντίνγκγουολ δεν αφήνει το ύψος του να αποτελέσει εμπόδιο στη επίλυση των διαφορών του. Συνήθως με γροθιές...

brave

ο μικρός Ντίνγκγουολ

Ψηλόλιγνος αγαθός και μάλλον άτσαλος, ο μικρός Ντίνγκγουολ είναι το ακριβές αντίθετο του μπαμπά του. Του αρέσει να περιπλανιέται. Κυρίως μέσα στο κεφάλι του...

brave

Λόρδος Μάκιντος

Λεπτός μα δυναμικός και σχεδόν πάντα θυμωμένος, ο Λόρδος Μάκιντος είναι ο μαχητικός, στα πρόθυρα της υστερίας αρχηγός της φαμίλιας του. Ξεχωρίζει από τις φωνές, αλλά κυρίως από τα μαλλιά του!

brave

Ο νεαρός Μάκιντος

Ο γόης της υπόθεσης. Τα έχει όλα, κορμί, γοητεία, φινέτσα, ύφος και κυρίως αυτή την υπέροχη μπούκλα που εμποδίζει λίγο την όραση, αλλά κάνει τα κορίτσια να τρελαίνονται.

brave

Λόρδος ΜακΓκάφιν

O... θεαματικός Λόρδος ΜακΓκάφιν, έχει παράστημα και εκτόπισμα. Δεν λέει πολλά, αλλά όταν μιλά, η στεντόρεια φωνή του, ακούγεται απ΄ όλους.

brave

Ο νεαρός ΜαΓκάφιν

Παιδί του πατέρα του, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε από το μέγεθός του, ο νεαρός ΜακΓκάφιν μιλά μια παράξενη Σκοτσέζικη διάλεκτο που ακόμη και οι ίδιοι οι Σκοτσέζοι, δυσκολεύονται να καταλάβουν.

brave

Ανγκους

Το κατάμαυρο άλογο της Μερίντα, με την λευκή μουσούδα και πόδια. Βοηθός και συνοδοιπόρος της, φίλος και σύντροφος, είναι πολύτιμος βοηθός της σε κάθε περιπέτεια.

Κλικ στο gallery για μεγαλύτερες, πιο «ηρωικές» εικόνες!

Tags: brave