Industry

Η ΕΡΤ δέχεται τις προτάσεις σας για το «μικροφίλμ 2024»

of 10

Καταληκτική ημερομηνία η 17η Μαρτίου για όσους ζητούν ως συμπαραγωγό στη μικρού μήκους τους την ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ δέχεται τις προτάσεις σας για το «μικροφίλμ 2024»

Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού κινηματογράφου και ειδικότερα των νέων σκηνοθετών, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να καταθέσει πρόταση για τη συμπαραγωγή ταινιών μικρού μήκο υς στο πρόγραμμα «μικροφίλμ 2024».

Διαβάστε ακόμη:Η Ανασκόπηση του 2022 από το Flix | Το τέλος της ελληνικής (τηλεοπτικής) μυθοπλασίας, όπως την ξέραμε;

Γίνονται δεκτές προς εξέταση προτάσεις για ταινίες μυθοπλασίας και κινουμένου σχεδίου (animation), διάρκειας κατά προτίμηση έως 15 λεπτών, τις οποίες θα σκηνοθετήσουν νέοι δημιουργοί που έχουν ήδη οπτικοακουστικό έργο στο ενεργητικό τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι, πέραν της τηλεοπτικής μετάδοσης των έργων, να υποστηρίξει τους νέους σκηνοθέτες να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από ταινίες μικρού μήκους, που θα τηρούν υψηλές καλλιτεχνικές και τεχνικές προδιαγραφές, ταυτόχρονα δε να ενισχύσει τον τομέα των ταινιών μικρού μήκους, με προορισμό την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και τη συμμετοχή τους σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.

Κατεβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail microfilm@ert.gr και για τεχνικά θέματα στο mediatek@ert.gr.