Buzz

Ενας άλλος σκοτεινός κόσμος. Τρέιλερ για το «The Mortal Instruments: City of Bones»

of 10

Με τo «Twilight» να ολοκληρώνει αυτές τις μέρες τον κινηματογραφικό του κύκλο, μια σειρά από μεταφορές young adult βιβλίων φιλοδοξούν να κατακτήσουν τη θέση που άφησε κενή. Το «The Mortal Instruments» είναι ένα από αυτά.

Ενας άλλος σκοτεινός κόσμος. Τρέιλερ για το «The Mortal Instruments: City of Bones»

Η σειρά των βιβλίων της Κασάντρα Κλερ αφηγείται την ιστορία της Κλέρι Φρέι, μιας συνηθισμένης εφήβου που ανακαλύπτει πως όχι μόνο υπάρχει ένας σκοτεινός κόσμος που ζει παράλληλα με τον δικό μας, μα πως υπάρχουν δυνάμεις που θα ήθελαν να ξεφύγουν από αυτόν και να περάσουν στον δικό μας.

Οταν η μητέρα της θα εξαφανιστεί, η Κλέρι θα ανακαλύψει επίσης πως η ίδια είναι απόγονος μιας γενιάς μαχητών του καλού τους Shadowhunters ο οποίοι προστατεύουν εδώ και αιώνες τη γη από τους δαίμονες.

Αναζητώντας την αλήθεια για το κρυφό σύμπαν που ανοίγεται μπροστά της, και χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της, η Κλέρι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στην εναλλακτική Νέα Υόρκη που βρίσκεται κρυμμένη σε έναν τόπο που ονομάζεται Downworld για να βιώσει μια περιπέτεια γεμάτη βρικόλακες, μάγους, δαίμονες και μια σειρά από πλάσματα του σκότους.

Η Λίλυ Κόλινς αναλαμβάνει να δώσει ζωή στην ηρωίδα του βιβλίου που όπως και το «Twilight» φλερτάρει με το φανταστικό αλλά και τα συνηθισμένα προβλήματα της εφηβείας, ενώ στο πλευρό της συμπρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως ο Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, ο Τζάρεντ Χάρις, ο Ρόμπερτ Σίναν και ο Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο μάλλον διεκπαιρεωτικός Χάραλντ Σβαρτ, αφού εδώ, η εμμονή των φαν των βιβλίων και τα ειδικά εφέ μοιάζει να έχουν περισσότερη σημασία από τον σκηνοθέτη...

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ που θα κάνει την έξοδό του στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.