Buzz

H Ντόλι Πάρτον τραγουδάει «5 to 9» για διαφήμιση σε σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ

of 10

Η Ντόλι Πάρτον άλλαξε τους στίχους του διάσημου τραγουδιού της «9 to 5» για μια διαφήμιση η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της αυτή την Κυριακή στο Super Bowl.

H Ντόλι Πάρτον τραγουδάει «5 to 9» για διαφήμιση σε σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ

To τραγούδι «9 to 5» της Ντόλι Πάρτον μπορεί να ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία του Κόλιν Χίγκινς με τον ίδιο τίτλο, το οποίο της χάρισε και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ, αλλά από τότε κατάφερε να γίνει ένας ύμνος για όλους εκείνους που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Αλλά τώρα η Πάρτον άλλαξε λίγο τους στοίχους για να τραγουδήσει το τι κάνουμε όλοι μας εφόσον τελειώσουμε με την δουλειά μας με το «5 to 9».

Κι όλα αυτά για λογαριασμό μιας διαφήμισης του Squarespace, η οποία θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Super Bowl αυτή την Κυριακή, σε σκηνοθεσία μάλιστα του Ντάμιεν Σαζέλ.

Διαβάστε ακόμα: Η Ντόλι Πάρτον θέλει να γιορτάσει τα 75 της μ' ένα (ακόμα) εξώφυλλο στο Playboy

9 to 5 607 Οι πρωταγωνίστριες του «9 to 5» Τζέιν Φόντα, Ντόλι Πάρτον και Λίλι Τόμλιν.

«Oλα αυτά τα χρόνια αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να αλλάξω τους στίχους για να αντιπροσωπεύουν πράγματα τα οποία κάνουν καθημερινά. Νομίζω πως αυτό ήταν υπέροχο κυρίως για το Squarespace. Αγαπούν τους ανθρώπους τους, νέους επιχειρηματίες που εργάζονται υπερωρίες για να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Το “5 to 9” έδειχνε τέλειο όταν μου το πρότειναν», δήλωσε η Ντόλι Πάρτον στο Associated Press.

Δείτε παρακάτω την διαφήμιση σε σκηνοθεσία του Σαζέλ με την Πάρτον να τραγουδάει «5 to 9».