Buzz

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Πρώτο τρέιλερ του «Better Man»

of 10

Σε σκηνοθεσία του «The Greatest Showman» μια... διαφορετική μουσική βιογραφική ταινία, η οποια θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Πρώτο τρέιλερ του «Better Man»

Μέσα στις τόσες μουσικές βιογραφικές ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες κατά καιρούς, πώς βρίσκεις τον τρόπο να ξεχωρίσεις; Φαίνεται πως ο σκηνοθέτης Μάικλ Γκρέσεϊ βρήκε έναν τρόπο.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «The Greatest Showman» έχει τίτλο «Better Man» και πρόκειται για τη βιογραφική ταινία του Ρόμπι Γουίλιαμς, αλλά με έναν τρόπου που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Οπως φαίνεται και από το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία μιλά για την καριέρα και τη ζωή του Βρετανού τραγουδιστή, για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον Γουίλιαμς ως μαϊμού. Ολοι οι άλλοι είναι άνθρωποι, ενώ ο Γουίλιαμς είναι χιμπατζής.

Διαβάστε ακόμα: 50 αποχρώσεις της Νικόλ Κίντμαν. Πρώτο τρέιλερ του «Babygirl»

better man

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζόνο Ντέιβις, ο οποίος όχι μόνο κάνει το motion capture για τη μαϊμου αλλά δανείζει τη φωνή του σε αυτή, πέρα από κάποιες σκηνές στην παιδική του ηλικία (ο Γουίλιαμς απλά δανείζει τη φωνή του στα τραγούδια), Στιβ Πέμπερτον, Ντέιμον Χέριμαν, Ρείτσελ Μπάνο, Αλισον Στέντμαν, Κέιτ Μουλβάνεϊ, Φρέιζερ Χάντφιλντ, Τομ Μπατζ και Αντονι Χέιζ.

Το «Better Man» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα πριν κυκλοφορήσει ευρέως τον Γενάρη του 2025.