Συνέντευξη

Ολο το «Pacific Rim», αποκλειστικά στο Flix

of 10

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και όλοι οι πρωταγωνιστές του – εκτός από τα ρομπότ και τα τέρατα – μιλούν στην κάμερα του Flix για μια ταινία που αλλάζει την αντίληψή μας για το μέγεθος.

Ολο το «Pacific Rim», αποκλειστικά στο Flix

Γιατί ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ταυτίζεται με τα τέρατα απ’ όταν ήταν παιδί; Πόσο εύκολο είναι να παίζεις το ρόλο σου περικυκλωμένος από green screens; Πόσο κοντά είναι το «Pacific Rim» στην παράδοση των ιαπωνικών anime; Ποιος από το καστ έπαιζε με Power Rangers; Ποιος προξένεψε τη Ρίνκο Κικούτσι στον ντελ Τόρο και πού τοποθετεί ο Ιντρις Ελμπα την ταινία σε σχέση με το «Thor» και τον «Προμηθέα»; Τι γοητεία μπορεί ν’ ασκεί το μεγάλο μέγεθος (στο σινεμά) και, αν δεν έρθει από τα Καϊτζού, τι θα προκαλέσει το τέλος του δικού μας κόσμου; Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και όλοι οι πρωταγωνιστές του, Τσάρλι Χάναμ, Ιντρις Ελμπα, Ρίνκο Κικούτσι, Ρόμπερτ Καζίνσκι, Τσάρλι Ντέι και Μπερν Γκόρμαν μιλούν αποκλειστικά στο Flix για την ωραιότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωής τους.

Το «Pacific Rim» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία και δείτε περισσότερα εδώ.