7 εβδομάδες, 49 ημερήσια αφιερώματα, 147 ταινίες συνολικά, 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο.

Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη σινεφίλ παράδοση του καλοκαιριού, το θρυλικό Ταινιόραμα που διοργανώνει εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Στεργιάκη, προτείνοντας μια άλλη, αυθεντική ταινιοθήκη για όλους όσους θέλουν να καταναλώσουν σινεμά από όλον τον κόσμο και όλες τις εποχές.

Με αφιερώματα στους μεγαλύτερους δημιουργούς του σινεμά, αλλά και σε κινηματογραφίες που αξίζει να ανακαλύψετε, προβολές που γεμίζουν κάθε φορά όσα χρόνια κι αν περάσουν και την αίσθηση πως μαζί με σένα μοιράζονται το ίδιο πάθος όλοι όσοι θα περάσουν τις νύχτες τους από τις 18 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουλίου στο ΑΣΤΥ της οδού Κοραή, το Ταινιόραμα φέρνει το καλοκαίρι και προτείνει επιστροφή στην αίθουσα... χωρίς τον κηδεμόνα σου.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του Ταινιοράματος 2017 και σημειώστε από τώρα τις προβολές που σας ενδιαφέρουν. Το εισιτήριο για τις τρεις προβολές κοστίζει 7 ευρώ, για ανέργους η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ, ενώ θα διαθετεί περιορισμένος αριθμός καρτών για όλες τις προβολές στην τιμή των 45 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Ταινιόραμα 2017 στο ΑΣΤΥ: Βλέποντας σινεμά από την αρχή