Με το σύνθημα «το φιλμ δεν θα πεθάνει ποτέ», ο Δημήτρης κι ο Γιώργος Στεργιάκης της Ama Films ακολουθούν ευλαβικά την παράδοση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας τους, Αντώνης Στεργιάκης και συνεχίζουν να διοργανώνουν το «Ταινιόραμα» κάθε καλοκαίρι στον Κινηματογράφο Αστυ, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δει ταινίες απ' όλες τις εποχές και όλα τα είδη, ανάμεσα στις οποίες και μερικά από τα μεγάλα αριστουργήματα της ιστορίας του σινεμά.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για οκτώ εβδομάδες, από τις 15 Μαΐου έως και τις 9 Ιουλίου, το «Ταινιόραμα» είναι χωρισμένο σε ημέρες και ενότητες που αφορούν είτε μεγάλους δημιουργούς του σινεμά (Ντέιβιντ Λιντς, Ζαν-Λικ Γκοντάρ, Αλφρεντ Χίτσκοκ, Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ντάριο Αρζέντο, Φεντερίκο Φελίνι, Λουίς Μπουνιουέλ κ.ά.), είτε ταινίες που ενώνονται κάτω από το ίδιο «ελεύθερο» θέμα (Πανανθρώπινες Στιγμές, Σινε Τριπάκια, Τρόμος στο Σελιλόιντ, Σουρεαλισμός και Φαντασία κ.ά.). Οι τρεις ημερήσιες προβολές κοστίζουν 6 ευρώ ενώ διατίθεται και κάρτα για όλη τη διάρκεια του «Ταινιοράματος» με 40 ευρώ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα του «Ταινιοράματος 2014» (μεγαλύτερη ανάλυση στο gallery) και διαλέξτε μέρα, σκηνοθέτη ή θέμα για ένα καλύτερο (κινηματογραφικό) καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα για τα προηγούμενα «Ταινιοράματα» και επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Ama Films στο ιντερνετ και την επίσημη σελίδα του Κινηματογράφου Αστυ στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.

tain01

tain02

tain03

tain04

tain05

tain06

tain07

tain08

tain09