Γενική Είσοδος: 5 € - Ημερήσιο Εισιτήριο: 8 €

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά τι θα προβληθεί στη «Χαμένη Λεωφόρο του Ελληνικού Σινεμά | Μέρες Οργής» εδώ

Προσοχή: λόγω της γενικής απεργίας στα ΜΜΜ, οι προβολές της Δευτέρας, 15/1 μεταφέρονται για τη Δευτέρα, 22/1, ίδιες ώρες. Η μεταμεσονύχτια προβολή της Παρασκευής, 19/1, ισχύει κανονικά

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο Αστορ της Πλατείας Κοραή θα προβληθούν το «Με τη Λάμψη στα Μάτια» του Πάνου Γλυκοφρύδη (ώρα 18.00), το «Καραβάν Σαράι» του Τάσου Ψαρρά (ώρα 20.00) και η βραδιά θα κλείσει με το «Χάππυ Νταίη» του Παντελή Βούλγαρη (ώρα 22.15). Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στην παραδοσιακή μεταμεσονύκτια προβολή, σειρά έχουν οι «Μέρες του ’36» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Τις τρεις πρώτες ταινίες θα παρουσιάσουν στο κοινό η Σόνια-Λίζα Κέντερμαν (σκηνοθέτης των βραβευμένων μικρού μήκους ταινιών «Νικολέτα» και «Λευκό Σεντόνι») και η Ασημίνα Προέδρου (σκηνοθέτης της μικρού μήκους ταινίας «Red Hulk» - καλύτερη ταινία φεστιβάλ Δράμας 2013), ενώ την τέταρτη ο Ευθύμης Kosemund Σανίδης (σκηνοθέτης των μικρού μήκους ταινιών «ΙΙ» - φεστιβάλ Λοκάρνο 2014 - «Astrometal» - φεστιβάλ Βενετίας 2017 - και «Ακτιστο Φως»).

Η Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά είναι μια πρωτοβουλία της Ενωσης Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ). Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του αφιερώματος στο Facebook.