TV & STREAMING

Στο «Downton Abbey» κάνουν οντισιόν για τον ιδανικό Αϊ Βασίλη

στα 10

Μέρος του φιλανθρωπικής δράσης Text Santa, οι κάτοικοι του Πύργου του Ντάουντον κάνουν οντισιόν για να βρουν τον ιδανικό Αϊ Βασίλη για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ανάμεσα στους υποψήφιους και ο Γκόρντον Ράμσι.

Στο «Downton Abbey» κάνουν οντισιόν για τον ιδανικό Αϊ Βασίλη

Προκειμένου να προωθήσουν τη φιλανθρωπική δράση του καναλιού τους ITV, ο Λόρδος Γκράνθαμ, η Λαίδη Ιντιθ και η Ιζομπελ Κρόουλι αναζητούν σε ένα απολαυστικό βίντεο τον Αγιο Βασίλη που θα ολοκληρώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Πύργου του Ντάουντον.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε από τον Κάρσον μέχρι τον Τζιμ Μπρόουντμπεντ και από τον Γκόρντον Ράμσι μέχρι τον Γουόρικ Ντέιβις.

«Ποιος κλείνει αυτούς τους καλεσμένους;», θα αστειευτεί ο Λόρδος Γράνθαμ. «Πέρσι είχαμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ», αναφερόμενος στο περσινό βίντεο για τη δράση Text Santa που υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του καναλιού.

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά: Αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα στο «Downton Abbey»

Δείτε εδώ το βίντεο με την οντισιόν:


Διαβάστε ακόμη:

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD θα προβληθεί όλος ο έκτος κύκλος του «Downton Abbey» από τις 12 το μεσημέρι, ενώ το ίδιο βράδυ στο OTE CINEMA 4HD, το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς σάς κλείνει ραντεβού - το τελευταίο στον Πύργο του Ντάουντον.

Διαβάστε ακόμη: