Buzz

«I saw the end of the world!» Κι εμείς είδαμε το τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse». Κι έχει πλάκα!

στα 10

Οι αγαπημένοι μας μεταλλαγμένοι ήρωες do the '80s στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «X-Men: Apocalypse» του Μπράιαν Σίνγκερ που μοιάζει μαζί διασκεδαστικό και συγκινητικό.

«I saw the end of the world!» Κι εμείς είδαμε το τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse». Κι έχει πλάκα!

Ο Μπράιαν Σίνγκερ έχει πάρει και πάλι τα ηνία της saga των X-Men, ξεκινώντας το 2000 και σκηνοθετώντας μέχρι και σήμερα δύο ακόμη από τις πέντε συνολικά ταινίες της σειράς - το υπέροχο «X2» και το «X-Men: Days of Future Past». Αυτή τη φορά, στο «X-Men: Apocalypse» που αναμένεται στις 27 Μαΐου 2016, θα συναντήσουμε τις νεαρές εκδοχές των ηρώων, στις δεκαετίες του '70 και του '80 και θα συμπληρώσουμε χαμένα κομμάτια στο παζλ της ιστορίας τους. Ταυτόχρονα, οι X-Men θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν τον Apocalypse, που δεν είναι άλλος από τον Οσκαρ Αϊζακ στο ρόλο του αρχαιότερου μεταλλαγμένου - ενός είδους θεός που επιβάλλει στρατιωτικό καθεστώς στην Αμερική προκειμένου να εξαφανίσει οποιονδήποτε δεν μπορεί να ανήκει στο ανώτερο είδος που πρεσβεύει, στρέφοντας με τα γενετικά του πειράματα τους μεταλλαγμένους τον έναν εναντίον του άλλου.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «X-Men: Apocalypse»: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

Χωρίς τον Wolverine για πρώτη φορά, στο «X-Men: Apocalypse» επιστρέφουν ο Professor X του Τζέιμς ΜακΑβόι, ο Μαγκνέτο του Μάικλ Φασμπέντερ, η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς, ο Beast του Νίκολας Χουλτ, o Quicksilver του Ιβαν Πίτερς, ενώ, ανάμεσα σε νέους μεταλλαγμένους συστήνονται οι νεαρές εκδοχές των Τζιν Γκρέι (Σόφι Τέρνερ, εξίσου βασανισμένη με το «Game of Thrones»), Storm (Αλεξάντρα Σιπ), Cyclops (Τάι Σέρινταν) και Psylocke (Ολίβια Μαν). Το καστ συμπληρώνουν οι Ρόουζ Μπερν, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Μπεν Χάρντι και Λάνα Κόντορ. Το πρώτο τρέιλερ μοιάζει συναρπαστικό: όχι τόσο από πλευράς δράσης, όσο από τη διάθεση πίστης που δείχνει η αισθητική του στα πρωτότυπα comics και, φυσικά, από την πλευρά των απίθανων κομμώσεων που είναι αναγκασμένοι να έχουν οι πρωταγωνιστές, μια και η δράση εκτυλίσσεται τη φανταστική δεκαετία του '80. Δείτε το παρακάτω.

Δείτε ακόμη: