Buzz

O Hulk είναι έτοιμος για το World Cup του 2014

στα 10

Με ένα τετράλεπτο βίντεο, η Nike γιορτάζει τον ερχομό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, συγκεντρώνοντας στο ίδιο γήπεδο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τον... Hulk.

O Hulk είναι έτοιμος για το World Cup του 2014

Ζωντανεύοντας το όνειρο κάθε αγοριού που παίζει με τους φίλους του ποδόσφαιρο, με το όνειρο πως μια μέρα θα βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους σε έναν αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, το νέο διαφημιστικό της Nike ενώνει σε τέσσερα χορταστικά λεπτά μερικά από τα διασημότερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ Τζιούνορ, τον Γουέιν Ρούνεϊ, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τον Ζεράρ Πικέ.

Μαζί τους σε guest cameos που ξεχωρίζουν, ο μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ, η Ρωσίδα Ιρίνα Σάικ, τοπ μόντελ και κοπέλα του Ρονάλντο και ο Hulk που δίνει στο όλο θέαμα μια υπερηρωική αύρα. Σκηνοθετεί ο Ρίνγκαν Λέντγουιτζ του «Gone».

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό:


Πολύ καλύτερο είναι ωστόσο το διαφημιστικό της Nike που προηγήθηκε και ανήκει στον Τζόναθαν Γκλείζερ του «Κάτω από το Δέρμα» που με πρωταγωνιστές και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Νειμάρ Τζούνιορ και τον Γουέιν Ρούνεϊ προσκαλεί τους φανατικούς να... ρισκάρουν τα πάντα.

Δείτε το εδώ:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: