Buzz

Ο Γούντι Χάρελσον πιάνει δουλειές με φούντες

στα 10

Πάντα αντισυμβατικός, ο Γούντι Χάρελσον ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πρώτους προμηθευτές φαρμακευτικής μαριχουάνας στη Χαβάη.

Ο Γούντι Χάρελσον πιάνει δουλειές με φούντες

Ο Γούντι Χάρελσον ανέκαθεν ακολουθούσε τη διαδρομή έξω από την πεπατημένη, στη ζωή και στην υποκριτική του. Γιατί ν' αλλάξει τώρα, στα 55 του; Ο ηθοποιός ζει μόνιμα, εδώ και χρόνια στη Χαβάη και μόλις έκανε αίτηση για ν' ανοίξει το δικό του φαρμακείο που θα προμηθεύει πελάτες/ασθενείς με ιατρικής χρήσης μαριχουάνα.

Δείτε ακόμη: O Γούντι Χάρελσον στο μικρού μήκους βίντεο κλιπ του «Song for Someone» των U2

Η Χαβάη ήταν η πρώτη αμερικανική πολιτεία που νομιμοποίησε τη φαρμακευτική μαριχουάνα, πριν από 16 χρόνια - οι προσπάθειες για τη νομιμοποίηση και της ψυχαγωγικής χρήσης δεν έχουν αποδώσει. Ωστόσο, πέρσι η Χαβάη πέρασε νόμο που επιτρέπει την αδειοδότηση οκτώ επιχειρήσεων φαρμακευτικής μαριχουάνας στα νησιά, οι οποίες θα έχουν το δικαίωμα δύο κέντρων παραγωγής και δύο φαρμακείων πώλησης, άρα 16 σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη Χαβάη.

Δείτε ακόμη: Οταν έκλαψε ο Γούντι Χάρελσον. Βλέποντας το «Game of Thrones».

Τα πρώτα απ' αυτά τα φαρμακεία θ' αρχίσουν να λειτουργούν τον Ιούλιο. Την Παρασκευή ανακοινώθηκαν, στην επίσημη ιστοσελίδα της αυτοδιοίκησης της Χαβάης, τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση και οι άδειες θα δοθούν τον Απρίλιο. Οι υποψήφιοι πρέπει, ως προαπαιτούμενα, να είναι κάτοικοι της Χαβάης για πάνω από 5 χρόνια και να διαθέτουν 1 εκ. δολάρια ως κεφάλαιο κι επιπλέον 100.000 δολάρια για κάθε κατάστημα. Ο Γούντι Χάρελσον, όπως φαίνεται από το όνομά του στη λίστα αιτούντων, πληρεί τις προϋποθέσεις, όπως κι άλλος ένας εκπρόσωπος του «θεάματος», ο Ντερκ Φουκουσίμα, παραγωγός του χαβανέζικου τηλεοπτικού σόου «Hawaii Stars». Ελπίζουμε ο Γούντι να κάνει χρυσές δουλειές, αλλά να μην ξεχάσει να παίρνει και εκπληκτικούς ρόλους σαν αυτόν του Μάρτι στο πρώτο «True Detective», ο οποίος, ωστόσο, μάλλον θα επωφελούνταν από λίγη ιατρική μαριχουάνα.

Δείτε ακόμη: O Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Γούντι Χάρελσον έχουν να σας πουν κάτι για την κλιματική αλλαγή