Buzz

Ο Γουές Αντερσον κλείνει τον Τομ Χανκς για την επόμενη ταινία του!

στα 10

Κι από όσα διαβάζουμε, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στην Ισπανία!

Ο Γουές Αντερσον κλείνει τον Τομ Χανκς για την επόμενη ταινία του!

Μπορεί το «The French Dispatch» να έκανε πριν λίγο καιρό την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στις Κάννες, όμως ο Γουές Αντερσον δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.

Με τη γνωστή παρέα Εχει ήδη πάρει τους συνήθεις υπόπτους του (Τίλντα Σουίντον, Μπιλ Μάρεϊ, Εντριαν Μπρόντι) κι έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του στην Ισπανία, σύμφωνα με το «Hollywood Reporter». Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, o Αντερσον δήλωσε ότι «δεν είναι έτοιμος να μοιραστεί λεπτομέρειες για την ιστορία και την πλοκή της νέας ταινίας». Γνωριζουμε όμως ότι υπογράφει και το σενάριο ο ίδιος. Στο «Variety» επίσης η Τίλντα Σουίντον είπε ότι «παρόλο που η ταινία γυρίζεται στην Ισπανία, δεν έχει αυτό σχέση με την πλοκή...»

tom hanks 1

Once Upon a Time in the... Wes Αρκετά ρεπορτάζ των ισπανικών εφημερίδων μιλούν πάντως «για σκηνικό που θυμίζει έρημο» (στημένο έξω από την μικρή πόλη Τσιντσόν, νοτιοανατολικά της Μαδρίτης) κι αυτό φουντώνει όλοένα τις φήμες που θέλουν τον Αντερσον να γυρίζει επιτέλους το γουέστερν που ανέκαθεν σχεδίαζε να κάνει.

O Καλός Γείτονας στο σύμπαν του Αντερσον - καλώστον κι ας άργησε Η είδηση όμως που έσκασε πριν ώρες είναι ότι στη γνωστή παρέα των ταινιών του Αντερσον, προστίθεται κι ο Τομ Χανκς. Κάτι, που αν το σκεφτείς, άργησε. Η ανθρωπιά των ταινιών του Αντερσον, η καλοσύνη κι ο ρομαντισμός τους ταιριάζουν εντελώς στο προφίλ του καλύτερου παιδιού του Χόλιγουντ, ο οποίος δεν διστάζει να πειραματίζεται συνεχώς και με εκκεντρικούς ρόλους.

Δεν ξέρουμε πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει ο Χανκς. Κάποιοι μιλούν για κάτι μικρό, ένα cameo.

Περιμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε περισσότερα: