Buzz

Ο Γουές Αντερσον υποστηρίζει τον Μπιλ Μάρεϊ μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

στα 10

Ο Αντερσον δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα στον Μπιλ Μάρεϊ μιας και τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς του.

Ο Γουές Αντερσον υποστηρίζει τον Μπιλ Μάρεϊ μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

Αν κάθε σκηνοθέτης έχει κι από έναν ηθοποιό τον οποίο θεωρεί ως μούσα του, τότε για τον Γουές Αντερσον αυτός είναι ο Μπιλ Μάρεϊ. Ηταν εκείνος που βοήθησε την καριέρα του Αντερσον να εκτοσξευθεί πρωταγωνιστώντας στις πρώτες του ταινίες, όπως τα «Rushmore» και το «The Life Aquatic with Steve Zissou» και σε πολλές άλλες μετά από αυτές. Για τον Αντερσον ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ίσως παραπάνω από μούσα του, είναι οικογένειά του.

Αλλά η αποχώρηση του ηθοποιού από την τελευταία του ταινία «Asteroid City» έκανε αρκετούς να νομίζουν πως αυτό είχε να κάνει κάποια σχέση με τις πρόσφατες κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια στην ταινία «Being Mortal» τον περασμένο Απρίλιο. Αλλά ο Αντερσον, μιλώντας στο IndieWire, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτός ο λόγος. «Η εμπειρία μου με τον Μπιλ κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Μπιλ ήταν ο πιο μεγάλος υποστηριχτής μου από την αρχή. Δεν θέλω να μιλήσω για την εμπειρία κάποιου άλλου, αλλά είναι πραγματικά μέλος της οικογένειάς μου. Εξάλλου είναι και ο νονός της κόρης μου», ανέφερε ο Αντερσον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γουές Αντερσον έχει τελειώσει ήδη τη νεά του ταινία «The Wonderful Story of Henry Sugar»

wes anderson bill murray

Και συνέχισε εξηγώντας το τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. «Υπήρχε κάποια σύγχυση σχετικά με το τι συνέβη με τον Μπιλ. Ηταν να υποδυθεί τον μάνατζερ του μοτέλ που παίζει ο Στιβ Καρέλ και ο Μπιλ προσβλήθηκε από τον COVID τέσσερις μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ηταν στην Ιρλανδία και στην περίπτωση της ταινίας μας, είχαμε προγράμματα γυρισμάτων με τόσους πολλούς ανθρώπους. Τα άτομα με τα οποία ο Μπιλ υποτίθεται ότι έπαιζε σκηνές θα είχαν αποχωρήσει να επέστρεφε από τον COVID. Και μάλιστα, ήταν αρκετά άρρωστος. Ετσι ο Μπιλ έχασε τον ρόλο του και ο Στιβ Καρέλ τον αντικατέστησε ξαφνικά. Ηταν υπέροχος, μου άρεσε να τον έχω. Τον συνάντησα, έφτασε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα αμέσως».

Τέλος ο Αντερσον πρόσθεσε πως «όταν ο Μπιλ έγινε καλύτερα, ήρθε στην Ισπανία, στα τελειώματα των γυρισμάτων. Εγώ και ο Μπιλ μπήκαμε σε ένα αυτοκίνητο και οδηγήσαμε στη Γαλλία. Ηταν ένας υπέροχος τρόπος να τελειώσω, αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν τον είχα σε ταινία εδώ και πολύ καιρό». Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν…

Και μπορεί ο Μπιλ Μάρεϊ να μην πρωταγωνιστεί στο «Asteroid City», αλλά η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου.