Buzz

Μετά τα «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», ο Μπεν Ζάιτλιν (επιτέλους) επιστρέφει

στα 10

Το «Wendy» θα ξεκινά από το σύμπαν του «Πίτερ Πάν», αλλά κοιτάζοντάς το με εντελώς διαφορετική ματιά.

Μετά τα «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», ο  Μπεν Ζάιτλιν (επιτέλους) επιστρέφει

Οταν το «Wendy», η δεύτερη μόλις μεγάλου μήκους του Ζάιτλιν βγει στις αίθουσες, τον Φεβρουάριο του 2020, θα έχουν ήδη περάσει 8 χρόνια απ΄όταν «τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου», έκαναν το εκρηκτικό τους ντεμπούτο στο φεστιβάλ του Sundnace το 2012.

Κι αν εν τω μεταξύ ο σκηνοθέτης τους είχε σχέδια για μια άλλη ταινία, κάποια από τα στοιχεία εκείνης της ιστορίας πιθανότατα βρήκαν την θέση τους, ή μεταλλάχθηκαν σε αυτό που είναι τελικά το «Wendy».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μπεν Ζάιτλιν στο Flix με αφορμή «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου».

Σύμφωνα με την υπόθεση της, η νέα του ταινία είναι μια εντελώς διαφορετικη εκδοχή του «Πίτερ Πάν» μέσα από τα μάτια της Γουέντι και μιας ομάδας παιδιών που ζουν σε ένα μυστηριώδες νησί το οποίο επιδρά παράξενα στον χρονο και στην διαδικασια της γήρανσης.

Σε αυτό το σκηνικό, η Γουέντι θα πρέπει να πολεμήσει για να σώσει την οικογένειά της, την ελευθερία της και το πνεύμα της νιότης από τον θανάσιμο κίνδυνο του να μεγαλώνεις.

wendy 607

Με ένα σενάριο γραμμένο από τον ίδιο τον Ζάιτλιν και την αδελφή του Ελίζα και με μερικούς από τους βασικούς συνεργάτες στου στα «Πλάσματα» να επιστρέφουν, το «Wendy» δείχνει αναμφίβολα ελκυστικό, ειδικά σε όσους από εμάς ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο βήμα ενός αληθινά ιδιαίτερου σκηνοθέτης και το πως το σχεδόν αναρχικό ταλέντο του μπορεί να λειτουργήσει στην υπηρεσια μιας ταινίας ενός στούντιο.

Δείτε ακόμη: Πόσο έτοιμη είναι η Αμερική για την... «Κινέττα» του Γιώργου Λάνθιμου;