Buzz

«Venom»: Ο Τομ Χάρντι έρχεται προς το μέρος σου. Σήμερα.

στα 10

Ηρθε η πρώτη φωτογραφία. Εμφανίστηκε το teaser poster. Τι άλλο να περιμένουμε... σήμερα;

«Venom»: Ο Τομ Χάρντι έρχεται προς το μέρος σου. Σήμερα.

Αν ο Spider-Man θεωρείται από πολλούς ο πιο αγαπημένος ήρωας της Marvel, τότε σίγουρα o Venom, το alter-ego του Εντι Μπροκ, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ενοχληθεί από το πώς ο Σαμ Ράιμι είχε αποδώσει τον Venom στην ταινία του, «Spider-Man 3», κι από τότε οι φωνές δεν είχαν πάψει για μια καλύτερη, πιο ώριμη κινηματογραφική αντιμετώπιση του χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: Πάνθηρες, μυρμήγκια και μεταλλαγμένοι! Αυτές είναι οι υπερηρωικές ταινίες του 2018!

venom 607

Ετσι, φέτος και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Sony εγκαινιάζει το «Spiderverse», με ήρωες προερχόμενους αποκλειστικά από το σύμπαν του Σπάιντερμαν (αλλά χωρίς την παρουσία του Ανθρώπου-Αράχνη), με ένα spinoff εστιασμένο σε έναν από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του, τον Venom (θα ακολουθήσει κι ένα ακόμη, ξεχωριστό, με αντιήρωα τον βαμπίρ Μόρμπιους). Ο Τομ Χάρντι υποδύεται τον Eντι Μπροκ, ο οποίος μεταμορφώνεται σε παρανοϊκό υπερδύναμο ον μετά την επαφή του με έναν εξωγήινο ξενιστή που αποδεσμεύει τις χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του, ενώ αντίπαλός του είναι η πρώην δικηγόρος γυναίκα του (Μισέλ Γουίλιαμς), μολυσμένη από τον ίδιο συμβιώτη. Ή, τουλάχιστον, αυτά φημολογούνται πως συμβαίνουν στο φιλμ του Ρούμπεν Φλάισερ («Zombieland»), η πλοκή του οποίου δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί ακόμη.

Μόλις χτες η Sony παρουσίασε στο twitter την teaser αφίσα του «Venom», προετοιμάζοντάς μας για κάτι ακόμα που θα εμφανιστεί... σήμερα. Και θα είναι υπέροχα κακό. Οσο ένα trailer; Η απάντηση είναι ναι, και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.



Διαβάστε ακόμη:

venom poster 607