Industry

«Αλύγιστος»: Διαβάστε το βιβλίο, πριν δείτε την ταινία

στα 10

Ο «Αλύγιστος» της Αντζελίνα Τζολί βασίζεται όχι μόνο στη ζωή του Λούι Ζαμπερίνι, αλλά και στο ομότιτλο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ. Κερδίστε αντίτυπα πριν πάτε σινεμά!

Flix Team
«Αλύγιστος»: Διαβάστε το βιβλίο, πριν δείτε την ταινία

Μια πραγματική ιστορία, απίστευτη όσο η ζωή και τα τεράστια εμπόδιά της που υπερβαίνουν λίγοι άνθρωποι. Η Αντζελίνα Τζολί σε θέση σκηνοθέτη, στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της, σ' ένα project που επέλεξε και υποστήριξε προσωπικά, με πάθος. Πρωταγωνιστής ο Τζακ Ο' Κόνελ, που γνωρίσαμε φέτος στα «'71» και «Γροθιές στους Τοίχους» και που προχωρά... τρέχοντας, για να γίνει ο ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής μας. Αυτά είναι τα συστατικά του «Αλύγιστος» («Unbroken»), που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου 2015, από τη UIP.

unbroken 607

O «Αλύγιστος» στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ (η ίδια είχε γράψει και το «Seabiscuit: An American Legend»), που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον Ειρηνικό, επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία στη μέση του πουθενά και διασώθηκε από τους Ιάπωνες μόνο και μόνο για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλιαμ Νίκολσον («Les Miserables», «Μονομάχος», «Elizabeth: The Golden Age»), ενώ δίπλα στον Τζακ Ο' Κόνελ συμπρωταγωνιστεί ο Γκάρετ Χέντλαντ.

unbroken poster 607

Πριν δείτε την ταινία στις αίθουσες, το Flix, η UIP και οι Εκδόσεις Bell φροντίζουν να σας προετοιμάσουν, χαρίζοντάς σας αντίτυπα του βιβλίου «Αλύγιστος» της Λόρα Χίλενμπραντ - δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου στο τέλος του κειμένου. Μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, κάντε like, comment ή share στο post και διεκδικήστε ένα βιβλίο για να διαβάσετε τις γιορτές! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 4 Ιανουαρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με direct message.

Η ταινία «Αλύγιστος» της Αντζελίνα Τζολί βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου, από τη UIP.

Διαβάστε ακόμα:

unbroken book cover 607