Industry

Τζόζεφ Γκόρντον – Λέβιτ: και οι hipsters επιλέγουν Σκάρλετ Γιόχανσον!

στα 10

Ο αγαπημένος ηθοποιός των hipsters, που ευγενικά αρνείται τον τίτλο, ετοιμάζεται να γίνει σκηνοθέτης και διαλέγει τη μούσα του μέσα από σύννεφα τεστοστερόνης!

Τζόζεφ Γκόρντον – Λέβιτ: και οι hipsters επιλέγουν Σκάρλετ Γιόχανσον!

Ποιος χρειάζεται τους publicists; Ο Τζέισον Γκόρντον – Λέβιτ κάνει τη δουλειά μόνος του στο Twitter: «Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το μεγαλύτερο νέο της μέχρι τώρα ζωής μου… Θα σκηνοθετήσω μια ταινία! Την έγραψα κιόλας. Και θα παίζει η Σκάρλετ μαζί μου.»

Αρα, όταν η Σκάρλετ Γιόχανσον τελειώσει με τους «Avengers» και ο Γκόρντον – Λέβιτ με το «The Dark Knight Rises», θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία που γράφει και θα σκηνοθετήσει ο δεύτερος.

Και θα είναι κωμωδία! Για την ακρίβεια, μια σέξι κωμωδία με κεντρικό ήρωα ένα σύγχρονο Δον Ζουάν που προσπαθεί να ωριμάσει και ν’ αντιμετωπίσει τις σχέσεις με σοβαρότητα.

Οσο για την απόφασή του να σκηνοθετήσει, ο Τζόζεφ Γκόρντον – Λέβιτ εξηγεί ότι έχει μάθει από τους καλύτερους: «Πέρασα ένα χρόνο δουλεύοντας με τον Κρις Νόλαν, τον Ράιαν Τζόνσον, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και πρόσεχα καλά τι έκαναν. Επιπλέον κάνω μικρού μήκους εδώ και καιρό, έχω σκηνοθετήσει ένα σωρό τέτοιες κι αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο ότι νιώθω, τώρα, άνεση κι αυτοπεποίθηση.»

Η ταινία, που ακόμα δεν έχει τίτλο, θα ξεκινήσει γύρισμα τον Απρίλιο και θα την περιμένουμε τουλάχιστον στα Φεστιβάλ του 2013.