Buzz

«Triple Frontier»: O Μπεν Αφλεκ κι ο Οσκαρ Αϊζακ ληστεύουν ένα καρτέλ

στα 10

Η καινούρια ταινία του Τζέι Σι Τσάντορ έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο του 2019.

«Triple Frontier»: O Μπεν Αφλεκ κι ο  Οσκαρ Αϊζακ ληστεύουν ένα καρτέλ

Με το «Roma» να βρίσκεται παντού στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και το «The Ballad of Buster Scruggs» να κερδίζει επαίνους από κοινό και κριτικούς, η έννοια «μια ταινία του Netflix» δείχνει να έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες.

Και η τάση δείχνει ότι θα συνεχιστεί το 2019, αφού η πλατφόρμα έχει στα σκαριά μερικά αληθινά μεγαθήρια, όπως για παράδειγμα το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά και το «Τριπλό Σύνορο», που με το πρώτο του τρέιλερ προβάλλει ως μια από εκείνες τις περιπέτειες που θέλεις να δεις, τώρα.

Δείτε ακόμη: To νέο τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters» αποδεικνύει γιατί ο Γκοτζίλα είναι όντως ο βασιλιάς των τεράτων

triple frontier 607

Με ένα σενάριο γραμμένο από τον οσκαρούχο Μαρκ Μπολ των «The Hurt Locker» και «Zero Dark Thirty», σκηνοθετημένο από τον Τζέι Σι Τσάντορ του «Ολα Χάθηκαν», το φιλμ έχει ένα φανταστικό καστ που περιλαμβάνει στους βασικούς ρόλους τους Μπεν Αφλεκ, Οσκαρ Αϊζακ, Τσάρλι Χάναμ, Γκάρετ Χέντλαντ και Πέντρο Πασκάλ.

Μια ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων ενώνεται ξανά για να οργανώσει μια ληστεία σε μια αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Για πρώτη φορά στις υψηλού κύρους καριέρες τους, αυτοί οι άγνωστοι ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για τους ίδιους τους εαυτούς τους και όχι για τη χώρα τους. Οταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, οι ικανότητες, η πίστη και η ηθική τους ωθούνται στα άκρα σε μια επική μάχη για επιβίωση.

triple frontier 607

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε εν αναμονή της προβολής της ταινίας τον Μάρτιο του 2019 και κάνει το φιλμ να μοιάζει όσο αγωνιώδες, βίαιο και «βρώμικο» πρέπει. Δείτε το πιο κάτω.


Διαβάστε ακόμα: