Buzz

«Trench Trip». Ένα διαφημιστικό με υπογραφή Κόπολα. Τζία Κόπολα.

στα 10

Εγγονή του Φράνσις Φορντ, ανιψιά της Σοφία, ασχολείται κι αυτή με την οικογενειακή επιχείρηση των εικόνων. Τα κλιπ και τα διαφημιστικά της (όπως αυτό για το γιαπωνέζικο κατάστημα United Arrows που μπορείτε να δείτε παρακάτω), δείχνουν ότι ναι, «το έχει».

«Trench Trip». Ένα διαφημιστικό με υπογραφή Κόπολα. Τζία Κόπολα.
Hello there!

Είναι μόλις εικοσιπέντε χρονών, και προς η μέχρι τώρα καριέρα της, μοιάζει με checklist της hipster σημειολογίας: Εχει γυρίσει (μαζί με την Τρέισι Αντονόπουλος) ένα διαφημιστικό για τα καταστήματα Opening Ceremony στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Κίρστεν Ντανστ και ο ξάδελφος Τζέισον Σουόρτσμαν, ένα βίντεο κλιπ για τους JR, ένα πρόμο για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της Ορλα Κάιελι, μερικά ακόμη διαφημιστικά και μια μικρού μήκους ταινία.

Το σκηνοθετικό της στιλ μοιάζει να δανείζεται περισσότερα από την ποπ κοριτσίστικη αισθητική της μεγάλης της αδελφής Σοφία παρά από την grandiose αίσθηση των κλασσικών ταινιών του μπαμπά της, κάτι που βρίσκουμε απόλυτα υγιές.

Το τελευταίο της σποτ είναι για τα ultra hip γιαπωνέζικα πολυκαταστήματα United Arrows και περιέχει ίσες δόσεις καταναλωτικής μανίας και ρομαντικής μαγείας.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί κι αν σας αρέσει ανακαλύψτε όλες τις προηγούμενες δουλειές της Τζία, στον λογαριασμό του tumblr της.