Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει τους γάμους και πάει στην «Tomorrowland»

στα 10

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από το φιλόδοξο πρότζεκτ της Disney, αποκαλύπτωντας μόνο τα απαραίτητα για να κρατήσει την αγωνία στο κόκκινο μέχρι το Μάιο του 2015.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει τους γάμους και πάει στην «Tomorrowland»

«Ο,τι είναι το Χόγκγουορτς για τη μαγεία, είναι η Tomorrowland για την επιστήμη. Είναι και τα δύο μέρη που μπορείς να βρεις εύκολα αν είσαι μάγος και πολύ δύσκολο να βρεις αν είσαι Muggle (σ.σ. στο σύμπαν του Χάρι Πότερ «Muggle» είναι ο άνθρωπος που δεν έχει σχέση με τη μαγεία).»

Κάπως έτσι εξηγεί ο σεναριογράφος Ντέιμον Λίντελοφ (του «Lost») το τι είναι τελικά το «Tomorrowland» που υπογράφει σκηνοθετικά στο δεύτερο του live action φιλμ μετά τις πέμπτες «Επικίνδυνες Αποστολές» ο Μπραντ Μπερντ της Pixar - υπέροχος σκηνοθέτης του «The Incredibles» και του «Ratatouille», συνοδεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη μυστηριώδη ταινία της Disney.

«Ο Γουολτ Ντίσνεϊ δεν θα είναι χαρακτήρας της ταινίας», αποκαλύπτει ο Λίντελοφ για την ταινία που για πολλούς εξηγεί τη γέννηση της Disneyland και των θεματικών πάρκων γενικότερα, «αλλά αναφέρεται ως ένας από τους υπεύθυνους για τη δημιουργία του μυστηριώδους αυτού μέρους που ονομάζεται "Tomorrowland", ένα τεράστιο φουτουριστικό μέρος αφιερωμένο στα διαστημικά ταξίδια, τα διαστημόπλοια, τις πόλεις του μέλλοντος και τα διαστημικά ταξίδια.»

Tomorrowland 607

Για πρώτη φορά η ιστορία του «Tomorrowland» αποκαλύπτεται: η Κέισι (την υποδύεται η Μπριτ Ρόμπερτσον - «Under the Dome») ανακαλύπτει τυχαία μια μυστηριώδη καρφίτσα με μαγικές δυνάμεις και το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε ένα φουτουριστικό κόσμο, στον οποίο θα συναντήσει έναν ερημίτη εφευρέτη (τον υποδύεται ο Τζορτζ ΚλούνεΪ) ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για το άγνωστο σύμπαν στο οποίο θα βρεθεί.

Tomorrowland 607

Ο Λίντελοφ εξηγεί: «Υπάρχει ενός είδους τεχνολογίας σε αυτήν την καρφίτσα. Είναι από αυτές τις παλιομοδίτικες καρφίτσες που φοράς στο πέτο σου και όταν έρθεις σε επαφή μαζί της μεταφέρεσαι σε έναν άλλο κόσμο και με αυτόν τον τρόπο η Κέισι βλέπει για πρώτη φορά την Tomorrowland. Είναι μια Muggle που εντελώς τυχαία βλέπει κάτι που ίσως δεν θα έπρεπε να δει.»

To τρέιλερ θα σας τα πει καλύτερα, πιο εντυπωσιακά και με προβλέψεις εκατομμυρίων δολαρίων και γιατί όχι και ενός θεματικού πάρκου που είμαστε σίγουροι πως ήδη σχεδιάζεται κάπου στην Αμερική.


Το «Tomorrowland» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Μάιο του 2015. Δείτε το νέο, δεύτερο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου.

Tomorrowland Poster

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Tomorrowland