Buzz

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Τομ Χανκς και ο Ρον Χάουαρντ ξεκινούν τα γυρίσματα του «Inferno» του Νταν Μπράουν

στα 10

Θα πίστευε κανείς πως ο Νταν Μπράουν είναι πια old news, αλλά απ' ότι φαίνεται ο Ρον Χάουαρντ και ο Τομ Χανκς δεν μπορούν να ξεπεράσουν την επιτυχία του «Κώδικα Ντα Βίντσι» και επιστρέφουν για το τρίτο μέρος με τίτλο «Inferno» που ξεκινάει γυρίσματα την Ανοιξη του 2015.

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Τομ Χανκς και ο Ρον Χάουαρντ ξεκινούν τα γυρίσματα του «Inferno» του Νταν Μπράουν

Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αποχωριστεί το ρόλο του Ρόμπερτ Λάνγκτον, του καθηγητή σημειολογίας που γέννησε η φαντασία του Νταν Μπράουν και πρωταγωνίστησε ήδη κινηματογραφικά στον «Κώδικα Ντα Βίντσι» του 2006 και το «Angels & Demons» του 2009.

Ετσι, ξανά μαζί με τον Ρον Χάουαρντ επιστρέφουν για το «Inferno», βασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Νταν Μπράουν που κυκλοφόρησε το 2013. Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Κεπ (που είχε υπογράψει και το «Angels & Demons» - και όχι αυτό δεν το λέμε για καλό), τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ιταλία τον Απρίλιο και η ιστορία με πολύ λίγα λόγια αφορά τον Ρόμπερτ Λάνγκτον, ο οποίος ξυπνά με αμνησία σε ένα νοσκομείο στη Φλωρεντία για να ανακαλύψει πως βρίσκεται στο κυνήγι δολοφόνων, της αστυνομίας και πρακτόρων της αμερικανικής κυβέρνησης, την ίδια ώρα που ένας παρανοϊκός γενετιστής σχεδιάζει να ελευθερώσει έναν ιό που θα μειώσει δραματικά τον πληθυσμό της Γης.

Κανείς δεν ξέρει ποιον ακριβώς ενδιαφέρει ακόμη μια ιστορία για τον Ρόμπερτ Λάνγκτον, όπως επίσης κανείς δεν γνωρίζει γιατί το δίδυμο Χάουαρντ - Χανκς πήδηξαν το τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «The Lost Symbol», εκτός αν το φυλάνε για μια ακόμη μελλοντική περιπέτεια σε περίπτωση που ο Μπράουν ξεμείνει από φαντασία και αναγνώστες...

Διαβάστε ακόμη: