Buzz

Το πλάσμα του «Super 8» είναι έτοιμο για το close up του

στα 10

Θυμίζοντας τα εκπαιδευτικά βίντεο του Dharma Initiative στο «Lost», ένα ασπρόμαυρο βίντεο που τρεμοπαίζει, με επιστήμονες που κάνουν πειράματα, μόλις εμφανίστηκε (ολόκληρο) στο διαδίκτυο. Αν ανυπομονούσατε να μάθετε περισσότερα για το πλάσμα του «Super 8», εδώ υπάρχουν κάποιες από τις απαντήσεις που ψάχνατε...

Το πλάσμα του «Super 8» είναι έτοιμο για το close up του

Στα μέσα Απριλίου μια σειρά από κινηματογραφικά sites στην Αμερική, έλαβαν ένα μυστηριώδες πακέτο, που περιείχε μια μπομπίνα φιλμ super 8 -κι ένα flash drive με το ίδιο κλιπ, μια που είναι μάλλον δύσκολο να έχεις μια μηχανή προβολής super 8 εύκαιρη στο γραφείο σου σήμερα.

Το σύντομο βίντεο, που ήταν διαφορετικό για κάθε παραλήπτη, έδειχνε κάτι που έμοιαζε με επιστημονικό πείραμα ή κάτι αντίστοιχο και δεν διαρκούσε περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα.

Μια κάρτα που συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο συνιστούσε στους παραλήπτες, να στείλουν έναν συγκεκριμένο κωδικό σε ένα συγκεκριμένο μέιλ, για να «ξεκλειδώσουν» το μυστικό του «Super 8».

Τώρα, όλα τα επιμέρους κλιπ, ξεκλειδωμένα και μονταρισμένα, αποκαλύφθηκαν επιτέλους στα διψασμένα μάτια ενός κοινού, που μισεί και μαζί λατρεύει τα spoilers. Δεν θα σας πούμε τίποτα που δεν ξέρετε αν σας προειδοποιήσουμε ότι το ασπρόμαυρο «επιστημονικό» φιλμ, μιλά για το εξωγήινο πλάσμα που δραπετεύει στην ταινία του Τζέι Τζέι Ειμπραμς και περιγράφει μια απόπειρα απόδρασης του, πίσω στην δεκαετία του 60.

Κάποια από τα πλανα που θα δείτε στο βίντεο, υπάρχουν στην ταινία, μερικά θα μπορούσαν να θεωρηθούν spoilers. Η ανατομία και τα χαρακτηριστικά του πλάσματος, του πως έφτασε στη γη, των συνηθειών του περιγράφονται (έστω και λεκτικά), οπότε, αν θέλετε να κρατήσετε την εμπειρία της πρώτης φοράς που θα δείτε το «Super 8» όσο πιο καθαρή γίνεται, θα σας συνιστούσαμε να μην δείτε ακόμη το βίντεο.

Ναι καταλαβαίνουμε ότι είναι σαν να ζητάμε από τον Τσάρλι Σιν να μην πιει όταν αφήνουμε ένα μπουκάλι αλκοόλ στο τραπεζάκι του σαλονιού του, αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε.

Just say no!

OK, κάντε κλικ λοιπόν...