Buzz

Σαρλίζ Θερόν, Τζέισον Ράιτμαν, Ντιάμπλο Κόντι: Οχι πια young adults

στα 10

Το δημιουργικό τρίο πίσω από το «Young Adult» ετοιμάζει νέα ταινία, με θέμα τη μητρότητα. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να τη δούμε και στην Ελλάδα.

Σαρλίζ Θερόν, Τζέισον Ράιτμαν, Ντιάμπλο Κόντι: Οχι πια young adults

Το 2011 η σεναριογράφος Ντιάμπλο Κόντι κι ο σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά μετά το υπέροχο «Juno»: το «Young Adult» είχε ως ηρωίδα μια συγγραφέα young adult μυθιστορημάτων που επιστρέφει στη μικρή γενέτειρά της για να τα ξαναφτιάξει με το έτσι θέλω με τον εφηβικό της έρωτα - το ότι εκείνη έχει μόλις πάρει διαζύγιο δε βοηθά στην εσωτερική της ηρεμία. Μαύρη κωμωδία, ένα εύστοχο γυναικείο ψυχογράφημα, η ταινία δεν ήρθε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Στηρίζουμε Σαρλίζ!

Τώρα οι τρεις τους είναι έτοιμη για άλλο ένα βήμα παρέα, μια ταινία όπου η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της μητρότητας. Για το σενάριο τίποτε δεν είναι ακόμη γνωστό, παρά ότι θα κατευθύνεται από τον ελκυστικό συνδυασμό μαύρου χιούμορ και τρυφερότητας που χαρακτηρίζει την πέννα της Ντιάμπλο Κόντι.

Η είδηση εμφανίστηκε πρώτα στο Deadline Hollywood κι επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω, λακωνικό ποστ του Τζέισον Ράιτμαν στο Twitter. Ωστόσο, πολύ νωρίτερα απ' αυτήν την ταινία, η Σαρλίζ Θερόν ετοιμάζεται για κάτι πολύ πιο... αυτοκρατορικό, στο «The Huntsman: Winter's War» (δείτε το τρέιλερ).

Διαβάστε ακόμη: Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή