Buzz

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στην Ελλάδα»

στα 10

Και έχουμε μάλιστα την πρώτη φωτογραφία.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στην Ελλάδα»

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τότε που οι Μάικλ Γουίντερμποτομ και Στιβ Κούγκαν βρίσκονταν στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «Greed». Και από ότι φαίνεται έχουν πακετάρει ξανά τις βαλίτσες τους και έχουν επιστρέψει για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας της σειράς «The Trip» - «Ταξίδι στην Ελλάδα».

Στη σειρά αυτή, η οποία ήδη αποτελείται από τρεις ταινίες, κάθε μια τους αποτελούν ένα ταξίδι σε μια διαφορετική χώρα ξεκινώντας από την Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζοντας στην Ιταλία και Ισπανία πριν φτάσουν και στην χώρα μας, πρωταγωνιστούν οι Κούγκαν και ο Ρομπ Μπράιντον όπου παίζουν τους εαυτούς τους ,σε μια πιο υπερβολική εκδοχή, και ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες τρώγοντας τοπικά εδέσματα καθώς αναλύουν το νόημα της ζωής (τους).

Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας στην Ελλάδα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και ο Μπράιντον ανέβασε μια φωτογραφία τους στο twitter του.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Idiot» της Ελίφ Μπάτιμαν μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από την Σάντι Ταν

Η κινηματογραφική σειρά «The Trip» ξεκίνησε ως μια τηλεοπτική σειρά 6 επεισοδίων στην βρετανική τηλεόραση το 2010, ως μισό mockumentary μισό food show, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, καθώς ξεκινούσαν ένα τουρ στην βόρεια Αγγλία για να γευτούν τα τοπικά φαγητά τους και αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό που έγινε και ταινία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες όσο αφορά το σενάριο του «Ταξιδιού στην Ελλάδα» ούτε ποιες πόλεις θα επισκεφτούν. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Μάικλ Γουίντερμποτομ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lunch with a friend to discuss The Trip To Greece.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Brydon (@brydon_rob) στις