Buzz

Από «Lady Bird» σε «Γλάρο»: δείτε τη Σίρσα Ρόναν να παίζει Τσέχωφ δίπλα στην Ανέτ Μπένινγκ

στα 10

Tι εξωτικό πτηνό είσαι Σίρσα Ρόναν που στα 23 σου χρόνια ήδη μετράς 3 οσκαρικές υποψηφιότητες και παίζεις και Τσέχωφ;

Από «Lady Bird» σε «Γλάρο»: δείτε τη Σίρσα Ρόναν να παίζει Τσέχωφ δίπλα στην Ανέτ Μπένινγκ

Η 23χρονη ιρλανδή πρωταγωνίστρια θα συνεχίσει την καριέρα της μετά τον καλλιτεχνικό θρίαμβο του «Lady Bird» με κάτι εντελώς διαφορετικό, αν και στην κατηγορία των πτηνών: την κινηματογραφική διασκευή του Μάικλ Μάγιερ στον «Γλάρο» του Αντον Τσέχωφ.

Γραμμένος το 1895, «Ο Γλάρος» είναι στην ουσία το πρώτο από τα 4 σημαντικότερα έργα του κι έχει γνωρίσει αμέτρητες θεατρικές διασκευές και αρκετές κινηματογραφικές μεταφορές (μία εκ των οποίων από τον Σίντνεϊ Λιούμετ).

the seagull 607 1

the seagull 607 2

Σε αυτή που υπογράφει ο (θεατρικός και τηλεοπτικός κυρίως και γνωστός από το πάντρεμα των δύο μέσων στο «Smash») Μάικλ Μάγιερ, η Σίρσα Ρόναν πρωταγωνιστεί δίπλα στις Ανέτ Μπένινγκ, Ελίζαμπεθ Μος και στους Μπράιαν Ντένεχι, Μάικλ Ζίγκεν («Sopranos»), Μπιλι Χολ («Δουνκέρκη») και Κόρι Στολ («House of Cards») στο ρόλο της «Νίνα».

Δείτε κι αυτό: Η Σίρσα Ρόναν αντιμέτωπη με τον έγγαμο βίο στο πρώτο τρέιλερ του «On Chesil Beach»

the seagull 607 3

the seagull 607 4

Στην όχθη μιας λίμνης ζει από τα παιδικά της χρόνια η Νίνα. Αγαπάει τη λίμνη σαν γλάρος κι είναι ευτυχισμένη κι ελεύθερη σαν γλάρος. Ενα αποπνικτικό και μοιραίο καλοκαιρινό βράδυ, ο πολλά υποσχόμενος νέος συγγραφέας Τρέπλιεφ (Κόρι Στολ) ανεβάζει το πρώτο του θεατρικό έργο στον κήπο του πατρικού εξοχικού, με σκοπό να εντυπωσιάσει, μέσα από έναν καινούργιο, επαναστατικό τρόπο έκφρασης, τους καλεσμένους της μητέρας του, αλλά και την ίδια, την διάσημη ντίβα του θεάτρου Αρκάντινα (Ανέτ Μπένινγκ). Πρωταγωνίστρια του έργου του η αγαπημένη του και επίδοξη ηθοποιός Νίνα (Σόρσι Ρόναν). Το πρόωρο και άδοξο τέλος της παράστασης του νεαρού συγγραφέα θα φέρει απρόβλεπτες, κωμικές και τραγικές, συνέπειες για όλους τους παρευρισκόμενους, που θα σφραγίσουν τις ζωές τους για πάντα.

Δείτε το τρέιλερ:

.

Διαβάστε ακόμα: