Buzz

H Μέριλ Στριπ είναι έτοιμη για ακόμη ένα Οσκαρ (αυτή τη φορά σε ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ)

στα 10

H πρώτη εικόνα της Μέριλ Στριπ από το «The Papers» του Στίβεν Σπίλμπεργκ «προειδοποιεί» για μια από τις οσκαρικές ταινίες της χρονιάς.

H Μέριλ Στριπ είναι έτοιμη για ακόμη ένα Οσκαρ (αυτή τη φορά σε ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ)

Το «The Papers» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, αφηγείται την αποκάλυψη των «Εγγράφων του Πενταγώνου» από την εφημερίδα Washington Post η οποία στην ουσία ξεσκέπασε το ρόλο της Αμερικής στον πόλεμο του Βιετνάμ .

Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα βρεθούν στην ίδια ταινία ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ, οι οποίοι θα υποδυθούν αντίστοιχα το δημοσιογράφο Μπεν Μπράντλεϊ και την εκδότρια Κέι Γκρέιαμ.

Δείτε ακόμη: «Το μόνο όριο είναι η φαντασία σου»: Πρώτο εκρηκτικό τρέιλερ για το «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

The Papers 607

The Papers 607

Η εγγονή της Κέι Γκρέιαμ, Κάθριν Γουέιμουθ, δήλωσε στην Washington Post: «Νομίζω πως η γιαγιά μου θα ένιωθε απίστευτα κολακευμένη που την υποδύεται η Μέριλ Στριπ. Ποιος δεν θα ένιωθε; Με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δέχονται επίθεση, νομίζω πως όλοι ξαναβλέπουν τα πράγματα υπό ένα νέο φως και αντιλαμβάνονται τη σημασία που αναζητούν τα γεγονότα.»

Η ταινία σηματοδοτεί και τη μόλις δεύτερη συνεργασία της Μέριλ Στριπ με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, μετά το μικρό της πέρασμα στο «A.I. Τεχνητή Νοημοσύνη», αλλά και σχεδόν μια ακόμη σίγουρη - την 21η - υποψηφιότητα της ηθοποιού στα Οσκαρ του 2018.

Μαζί με τον Τομ Χανκς και την Μέριλ Στριπ στην ταινία παίζουν ακόμη η Αλισον Μπρι, η Κάρι Κουν, ο Ντέιβιντ Κρος, ο Μπρους Γκρίνγουντ, ο Τρέισι Λετς, ο Μπομπ Οντενκερκ, η Σάρα Πόλσον, ο Τζέσε Πλέμονς, ο Μάθιου Ρις και άλλοι.

the post 607
Οι αληθινοί Μπεν Μπράντλεϊ και Κέι Γκρέιαμ

Διαβάστε ακόμη

The Papers Shooting 607