Φεστιβάλ / Βραβεία

«The Moon Song»: H Κάρεν Ο μας χάρισε την πιο όμορφη στιγμή των Οσκαρ

στα 10

Αποδεικνύοντας ότι less is more, η Κάρεν Ο τραγούδησε την υπέροχη μπαλάντα της επί σκηνής, και για λίγα λεπτά μας έκανε να ξεχάσουμε οτιδήποτε άλλο.

«The Moon Song»: H Κάρεν Ο μας χάρισε την πιο όμορφη στιγμή των Οσκαρ

Ισως έφταιγε το τεράστιο φεγγάρι που βρισκόταν πίσω της (ναι ήταν «χάρτινο» μα η Κάρεν το έκανε να μοιάζει αληθινό), ή η απροσποίητη απλότητα δυο ανθρώπων καθισμένων στις σκάλες με μια κιθάρα, μια τρυφερή φωνή και μια αφοπλιστική μπαλάντα.

Το ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν βεβαίως η Κάρεν Ο και ο Εζρα Κένινγκ των Vampire Weekend, ασφαλώς βοήθησε, όπως επίσης κι ότι το «The Moon Song» από την ταινία του Σπάικ Τζόουνς «Δικός της», ήταν ίσως με διαφορά το πιο όμορφο τραγούδι στην καλύτερη εκτέλεση που ακούσαμε ολόκληρη την βραδιά.

Σε μια τελετή όπου όλα λειτουργούν στον υπερθετικό η Κάρεν Ο έμοιαζε με μια μικρή ανάσα, όπου μπορούσε να χαλαρώσεις και να να ανακαλύψεις την μαγεία της μουσικής και την ομορφιά που κρύβεται στις παύσεις και γιατί όχι στο φεγγάρι σε μια αίθουσα όπου την παράσταση έκλεβαν οι... stars.

Δείτε την ερμηνεία της εδώ:


Διαβάστε εδώ όλα όσα συνέβησαν, λεπτό προς λεπτό, στην 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, από το κόκκινο χαλί μέχρι την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.