Buzz

Είναι το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» οι «Αδωξοι Μπάσταρδη» του Γκάι Ρίτσι;

στα 10

Η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι έρχεται στις αίθουσες τον Απρίλιο με ένα all star καστ.

Είναι το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» οι «Αδωξοι Μπάσταρδη» του Γκάι Ρίτσι;

Ο Γκάι Ρίτσι έχει πέσει τον τελευταίο καιρό με τα μούτρα στη δουλειά. Τον Μάρτιο αναμένεται να κυκλοφορήσει η σειρά του «The Gentlemen» στο Netflix, η οποία θα αποτελεί spin-off της ταινίας του «The Gentlemen» που κυκλοφόρησε το 2019, και ήδη ετοιμάζει και τη νέα του ταινία με τίτλο «The Fountain of Youth» με πρωταγωνιστές του Τζον Κραζίνσκι και Νάτιλι Πορτμαν.

Αλλά στο ενδιάμεσο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και η ταινία του «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» μια κωμική περιπέτεια η οποία εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία φαίνεται πως θα αποτελεί την δική του εκδοχή της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Αδωξοι Μπάσταρδη».

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τους Πολ Ταμάσι, Ερικ Τζόνσον, Αρας Αμελ και τον Ρίτσι και βασίζεται στο βιβλίο «The Ministry of Ungentlemanly Warfare: How the Churchill's Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops» του Ντέμιεν Λούις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάι Ρίτσι κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση με τη νέα του σειρά «The Gentlemen»

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας αφηγείται την ιστορία της πρώτης οργάνωσης των ειδικών δυνάμεων που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ουίνστον Τσόρτσιλ και μια μικρή ομάδα στρατιωτικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα και δημιουργό του Τζέιμς Μποντ Ιαν Φλέμινγκ. Η άκρως απόρρητη μονάδα μάχης, που αποτελείται από ένα ετερόκλητο πλήρωμα απατεώνων και κακοποιών, πηγαίνει σε μια τολμηρή αποστολή εναντίον των Ναζί χρησιμοποιώντας εντελώς αντισυμβατικές τεχνικές μάχης, κάτι που άλλαξε την πορεία του πολέμου και έθεσε τα θεμέλια για τη βρετανική SAS και το σύγχρονο Black Ops.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Χένρι Κάβιλ, Εϊζα Γκονζάλες, Αλαν Ρίτσαρντσον, Αλεξ Πέτιφερ, Χίρο Φάινς Τίφιν, Μπαμπς Ολουσάμοκουν, Ενρίκε Ζάγκα, Τιλ Σβάιγκερ, Χένρι Γκόλντινγκ και Κάρι Ελγουις.

Το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Απριλίου.